Πώς Θα Σας Παίξει Η Ημέρα Σήμερα – Από Υπερβολική Οργάνωση Μέχρι Επαναστατικές Selfies!

Πώς Θα Σας Παίξει Η Ημέρα Σήμερα – Από Υπερβολική Οργάνωση Μέχρι Επαναστατικές Selfies!
Πώς Θα Σας Παίξει Η Ημέρα Σήμερα: Υπερβολική Οργάνωση - Επαναστατικές Selfies!

Κριός: «Σήμερα, ο Κριός θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα, αλλά θα καταλήξει να προγραμματίζει τα σχέδιά του για το πώς να οργανώσει το μπάνιο του. Ναι, τα μικρά πράγματα μετράνε!»

Ταύρος: «Ο Ταύρος θα είναι τόσο απορροφημένος από το να ανακαλύψει τη νέα συνταγή για μπισκότα, που θα ξεχάσει να βγει από το σπίτι. Μπορείς να τον βρεις κάπου ανάμεσα στις γαστρονομικές του περιπέτειες!»

Δίδυμοι: «Οι Δίδυμοι θα είναι τόσο πολυάσχολοι με το να μιλούν με όλους και για όλα, που θα ξεχάσουν να φάνε. Απλά μην ανησυχείς, θα μιλήσουν για τα γεύματά τους αργότερα!»

Καρκίνος: «Ο Καρκίνος θα είναι σαν μια μεγάλη αγκαλιά σήμερα – καλωσορίζει όλους τους φίλους του, αλλά μην τον ρωτήσεις αν έχει διαβάσει τα μηνύματά σου. Στη θέση του, θα προτιμήσει να κοιτάξει τα παλιά φωτογραφικά άλμπουμ!»

Λέων: «Ο Λέων θα νιώσει σαν πρωταγωνιστής σε ταινία, και όλη μέρα θα προσπαθεί να βρει τον τέλειο φωτισμό για την selfie του. Μην ανησυχείς, το μόνο πράγμα που δεν χρειάζεται είναι να υποδυθεί το χαμόγελο!»

Παρθένος: «Η Παρθένος θα αφιερώσει τη μέρα της στην αναδιοργάνωση του ντουλαπιού της και θα ανακαλύψει ότι έχει 23 διαφορετικά μεγέθη από τσάι. Οργανώστε και απολαύστε την τελειότητα της τάξης!»

Ζυγός: «Ο Ζυγός θα προσπαθήσει να ισορροπήσει την ημέρα του μεταξύ των κοινωνικών υποχρεώσεων και του να αποφασίσει αν πρέπει να φορέσει το μπλε ή το μαύρο πουκάμισο. Οι αντιφάσεις είναι η ειδικότητά του!»

Σκορπιός: «Ο Σκορπιός θα είναι τόσο μυστήριος σήμερα που θα κάνει και τον καθρέφτη του να αναρωτιέται αν έχει κρυφό σχέδιο. Η μέρα του περιλαμβάνει μόνο γρίφους και πολύ ατμόσφαιρα!»

Τοξότης: «Ο Τοξότης θα ξεκινήσει την ημέρα του με τον καλύτερο σκοπό να εξερευνήσει το νέο εστιατόριο της γειτονιάς, αλλά τελικά θα καταλήξει να ανακαλύψει ένα νέο παγωτό. Η περιπέτεια έχει και γλυκές εκπλήξεις!»

Αιγόκερως: «Ο Αιγόκερως θα περάσει τη μέρα του βάζοντας σειρά στις οικονομικές του υποθέσεις, αλλά και θα αναρωτιέται γιατί η φόρμα του είναι τόσο βαριά. Οι αριθμοί είναι τα νέα του παιχνίδια!»

Υδροχόος: «Ο Υδροχόος θα φτιάξει ένα σχέδιο για να σώσει τον κόσμο, αλλά θα το ξεχάσει καθώς θα ανακαλύψει ότι το καινούργιο του gadget έχει ακριβώς 27 διαφορετικές λειτουργίες. Καινοτομία και τεχνολογία στα καλύτερά τους!»

Ιχθύες: «Οι Ιχθύες θα χαθούν στον κόσμο των ονείρων τους και θα χρειαστούν κάποιον να τους υπενθυμίσει ότι πρέπει να έρθουν πίσω στην πραγματικότητα για να κάνουν την εργασία τους. Εξάλλου, η φαντασία τους είναι πάντα σε υψηλές στροφές!»
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990