Ονοματολογία: Κατανοήστε τι σημαίνει και πώς να υπολογίσετε τον αριθμό σας

name numerology
Έχετε ακούσει για  την Αριθμολογία ονομάτων ;

Μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσάς γιατί από αυτό μπορούμε να ανακαλύψουμε τον  Αριθμό Έκφρασης , που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς όταν μαθαίνουμε περισσότερα για τον εαυτό μας. Αυτή η δόνηση μιλά για  τις δυνάμεις μας , εκείνες τις  ικανότητες που ήδη φέρνουμε  από άλλες ζωές.

Συνήθως λέω ότι οι αριθμοί που συνδέονται με  το πλήρες όνομά μας  μιλούν για την « εργαλειοθήκη » που φέρνουμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του πεπρωμένου. Είναι οι ικανότητές μας, οι πιο προσωπικές μας δυνατότητες, οι  βαθύτερες επιθυμίες μας , αυτές που πολλές φορές ούτε οι άνθρωποι γύρω μας δεν μπορούν να καταλάβουν.

Η Αριθμολογία ονομάτων έχει τόση επιρροή στη ζωή μας που μας δείχνει  χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τρόπο σκέψης και δράσης στον κόσμο . Επομένως, όταν οι άνθρωποι διαβάζουν τον προσωπικό τους αριθμολογικό χάρτη, τρομάζουν από μια τέτοια «σύμπτωση».

Ο τρόπος που ενεργούμε, σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε εκφράζεται σε αυτή τη δόνηση έχει ένα όνομα που εκφράζεται με έναν αριθμό. Και αυτός ο αριθμός  είναι η ουσία του ΕΙΝΑΙ.

Αυτό που πιστεύουμε, το σύστημα πεποιθήσεών μας και ο τρόπος αντίληψης της ζωής έχουν άμεση επίδραση στους προσωπικούς μας αριθμούς και αυτά αποκαλύπτουν τις  τάσεις και τη μάθηση που θα έχουμε.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένας  μόνο αριθμός δεν θα καθορίσει την προσωπικότητά μας . Επομένως, είναι σημαντικό να αναλύσουμε όλους τους αριθμούς στον προσωπικό αριθμολογικό χάρτη, καθιστώντας έτσι δυνατή  την προβολή του ΟΝ με έναν ολοκληρωμένο τρόπο , κατανοώντας βαθιά όλα όσα πρέπει να μετασχηματιστούν και να αναγνωριστούν.

Οι  αριθμοί είναι ουδέτεροι , έχουν δηλαδή χαρακτηριστικά και αυτά μπορούν να εκδηλωθούν εποικοδομητικά ή όχι, όλα εξαρτώνται από το πώς θα επιλέξει το άτομο να τα εκδηλώσει. Όλοι έχουμε ελεύθερη βούληση, επομένως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να κατανοήσουμε τα εσωτερικά μας κίνητρα και να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει να βελτιωθούν. Τελικά, είναι δυνατό να αλλάξουμε μόνο αυτό που συνειδητοποιούμε, σωστά;!

Ο αριθμός έκφρασης  υπολογίζεται από το πλήρες όνομα ΓΕΝΝΗΣΗΣ του ατόμου.

Κάποιος πρέπει πάντα να χρησιμοποιεί το όνομα γέννησης για αυτόν τον υπολογισμό, ακόμη και όταν υπάρχουν μεταγενέστερες αλλαγές ονόματος, επειδή, για την αριθμολογία, οι αριθμοί είναι συχνότητες δόνησης, επομένως αυτό που μετράει είναι η ενέργεια του αριθμού που δημιουργείται από το όνομα και όχι το ίδιο το όνομα. Έτσι, ακόμα κι αν το άτομο αλλάξει το όνομά του αργότερα, η δόνηση του αριθμού έκφρασής του θα είναι πάντα το όνομα μητρώου γέννησής του.
Μαρία Μιχαήλου
name numerology Αριθμολογία ονομάτων
Μάθετε τώρα πώς να υπολογίζετε την Αριθμολογία του Ονόματός σας:
Παράδειγμα: 

Μαρία Μιχαήλου

4+1+9+1+1+4+1+6+1+1+3+6+3= 41=5
Αντικαταστήστε τα γράμματα με τους αντίστοιχους αριθμούς από τον παρακάτω πίνακα. Αφού προσθέσετε τα πάντα, μειώστε από το 1 στο 9, με εξαίρεση τους κύριους αριθμούς 11 και 22.

Κοιτάξτε τον Πυθαγόρειο Πίνακα για να εκτελέσετε τον υπολογισμό

Ακολουθεί η έννοια κάθε μειωμένου αριθμού:
Ο  Αριθμός Έκφρασης  δείχνει μέρος του τι ήρθαμε να κάνουμε σε αυτή τη ζωή, τι καταφέραμε να εκδηλώσουμε. Με άλλα λόγια, μπορεί επίσης να είναι μέρος του  σκοπού της ζωής μας, που συνδέεται με τα εσωτερικά μας πάθη.
Κάθε αριθμός έχει ισορροπημένες πτυχές και τις βαρύτερες πλευρές τους επίσης. Γι' αυτό πρέπει να έχουμε επίγνωση για να παρατηρήσουμε πώς εκδηλώνουμε αυτή την ενέργεια στη ζωή μας.

Νούμερο 1:
Είναι ο Αρχηγός. Ήρθατε για να ασκήσετε ηγεσία και να προσελκύσετε οπαδούς. Έχει εγωκεντρική σκέψη, επιδιώκει την αυτοσυντήρηση. Πρέπει να αναπτύξεις τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σου ΕΑΥΤΟ, τις εσωτερικές σου δυνάμεις. Η διατήρηση της αυτοπεποίθησης και της αποφασιστικότητας θα πάει μακριά. Θα χρειαστεί όμως να παραμείνετε ταπεινοί, καθώς η τάση να γίνετε εγωκεντρικοί είναι μεγάλη και αυτό θα σας φέρει προβλήματα στη ζωή. Η ανεξαρτησία και η πρωτοβουλία σας θα αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς ανθρώπους. Εξασκήστε την ικανότητά σας να κερδίζετε και να πρωτοτυπείτε, ήρθατε να ανοίξετε νέους ορίζοντες, οπότε μην φοβάστε να τολμήσετε. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση και προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί.

Εποικοδομητικές όψεις: Δραστηριότητα, πρωτοποριακό πνεύμα, ανεξαρτησία, εφεύρεση, δύναμη, φιλοδοξία.
Πιθανές Πυκνές Όψεις: Τεμπελιά, φόβος, αστάθεια, εγωισμός, πείσμα, τυραννία, κυριαρχία, άμιλλα.

Νούμερο 2:
Είναι ο Εταίρος, αυτός που δημιουργεί την ειρήνη. Ήρθατε για να συνεργαστείτε, να ειρηνεύσετε περιβάλλοντα, να φέρετε τη διπλωματία. Έχει την ευαισθησία να αναγνωρίζει αντίθετα συμφέροντα και μπορεί να χειρίζεται τεταμένες καταστάσεις με μαεστρία.
Ήρθατε για να εργαστείτε στην κοινωνία, για να υποστηρίξετε ηγέτες, ώστε να γίνετε ακόμη και πρέσβης. Είστε το άτομο που υποστηρίζει τον ηγέτη, αυτός που κάνει τα πράγματα να κυλούν ομαλά και είναι εξαιρετικός στην ομαδική εργασία. Μπορεί να σας ζητείται συνεχώς να επιλύσετε συγκρούσεις, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν κάποια συναισθηματική δυσφορία. Κρατήστε όμως πίστη και υπομονή, γιατί η ενέργεια της αγάπης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Εποικοδομητικές πτυχές: Αρμονία, εξυπηρέτηση, διπλωματία, προσοχή, προσοχή στη λεπτομέρεια, υπομονή.
Πιθανές πυκνές πτυχές: Ντροπαλότητα, υπερευαισθησία, παραμέληση, εξάρτηση, δειλία, σκληρότητα, εξαπάτηση, υπερβολική κατάθλιψη.

Νούμερο 3:
Είναι ο Επικοινωνιακός, αυτός που εκφράζεται με λόγια ή τέχνη. Ήρθες να σκορπάς χαρά. Θα είστε καλός συγγραφέας, ηθοποιός ή οποιοδήποτε επάγγελμα που σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και την έκφραση του εαυτού σας.
Αναζητήστε την αυτογνωσία και μεταφέρετε ό,τι έχετε μάθει στον κόσμο γιατί οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η τάση να αναλαμβάνετε πάρα πολλές ευθύνες και να μην τις χειρίζεστε είναι μεγάλη, γι' αυτό μην σπαταλάτε την ενέργειά σας και χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με σύνεση για να πετύχετε. Αναζητήστε τη δική σας αλήθεια και μην ανησυχείτε τόσο για το τι σκέφτεται ο κόσμος, ειδικά όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση.

Εποικοδομητικές όψεις: χαρά, καλό χιούμορ, ενθουσιασμός, αισιοδοξία, επικοινωνία.
Πιθανές πυκνές όψεις: κουτσομπολιό, απαισιοδοξία, υπερβολή, ψεύτικη υπερηφάνεια, ζήλια, υποκρισία, φιλαργυρία, απάτη, φανατισμός.

Νούμερο 4:
Ο οικοδόμος του κόσμου, αυτός που γνωρίζει την αξία της δουλειάς. Ήρθατε για να χτίσετε, να στερεοποιήσετε και να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη. Έχει πρακτική αίσθηση οργάνωσης, ειδικά με τα οικονομικά. Του αρέσει να σχεδιάζει κάθε βήμα, έχει ξεκάθαρους στόχους και στόχους που τον υποκινούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Γεννημένος εργάτης και, επομένως, πρέπει να προσέχει να μην γίνει εργασιομανής, που περνάει 24 ώρες στη δουλειά και δεν κάνει ποτέ διακοπές. Μάθετε να μετράτε τον χρόνο, καθώς η αδράνεια μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο δημιουργικοί. Θα πετύχετε αν ασχολείστε με τα οικονομικά ή οποιοδήποτε επάγγελμα που απαιτεί πρακτική λογική και προγραμματισμό.
Οι σκέψεις σας είναι συστηματικές και σταθερές. Επομένως, μπορεί να είναι καλός επιχειρηματίας, αλλά είναι σημαντικό να μην απαιτούν πάρα πολλά και επίσης να μην απαιτούν την τελειότητα από τους ανθρώπους (τόσο στη δουλειά όσο και σε άλλα περιβάλλοντα). Η επιτυχία θα έρθει, αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη. Προσοχή λοιπόν στην απογοήτευση όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες. Το μυστικό είναι να κάνεις το κομμάτι σου, αλλά να επιτρέψεις στο Σύμπαν να κάνει κι αυτό το κομμάτι του. Αν είναι σε ένα πυκνό κομμάτι της ζωής σας, θα αντιμετωπίσει οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα.

Εποικοδομητικές πτυχές: αξιοπιστία, αποφασιστικότητα, ειλικρίνεια, πίστη, οργάνωση, οικονομία.
Πιθανές πυκνές πτυχές: περιορισμός, ακαμψία, αγένεια, ανυπομονησία, αυταρχισμός, οικογενειακή τυραννία, οικονομική αποδιοργάνωση, μίσος, βία, χυδαιότητα, σκληρότητα, ζήλια και φιλαργυρία.

Νούμερο 5:
Είναι το Ελεύθερο Πνεύμα, αυτό που είναι ανεξάρτητο και σπάει πρότυπα. Ήρθατε για να φέρετε την αλλαγή, να προωθήσετε την πρόοδο και να σπάσετε τα παραδείγματα. Πρέπει να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα συμβαίνουν πάντα στη ζωή σας, τους ανθρώπους, τα μέρη, τις στιγμές, τις έννοιες και τις νέες απόψεις σας.
Έχετε ελεύθερη ψυχή και θα πρέπει να παίρνετε τη ζωή ελαφρά, χωρίς να κολλάτε σε δόγματα, παλιές και ξεπερασμένες ιδέες. Θα είστε αυτός που θα λαμβάνει τις πληροφορίες και θα προωθεί τη διαφώτιση στους ανθρώπους, καθώς έχετε δεξιότητες στην κατανόηση του αφηρημένου, καθώς και ένα δώρο με λέξεις και μπορεί να σας αρέσει να γράφετε, να διδάσκετε ή να πουλάτε. Πρέπει να βιώσετε το νέο και να τροφοδοτήσετε το πνεύμα ελευθερίας σας μέσα από την τέχνη, τα ταξίδια, τις περιπέτειες και τις στιγμές σε εξωτερικούς χώρους, σε επαφή με τη φύση για να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι η ελευθερία είναι διαφορετική από την εξέγερση, ψάξτε να αμφισβητείτε και να βρείτε τις απαντήσεις μόνοι σας, αλλά μην γίνετε αυτός που αμφισβητεί αρνούμενος, με μια απλή ιδιοτροπία του εγώ. Το να γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία, παραδομένος σε κακίες, θα ήταν σπατάλη των δυνατοτήτων σου.

Εποικοδομητικές όψεις: ελευθερία, περιπέτεια, ταξίδια, τόλμη, πρόοδος, ευελιξία.
Πιθανές πυκνές πτυχές: ανευθυνότητα, μεταβλητότητα, περιφρόνηση, αναβλητικότητα, έλλειψη δέσμευσης, διαστροφή, αισθησιασμός, ακολασία, ναρκωτικά, εθισμοί και κακία.

Νούμερο 6:
Η οικογένεια οδηγεί αυτόν τον αριθμό, αυτός που είναι αφοσιωμένος στο οικογενειακό περιβάλλον και την κοινότητα. Ήρθατε για να υπηρετήσετε, να δώσετε αγάπη, να εναρμονίσετε περιβάλλοντα και να είστε ένα ασφαλές καταφύγιο για την οικογένεια. Ικανός να αναλάβει μεγάλες ευθύνες, είναι ευγενικός και διατηρεί τις οικογενειακές παραδόσεις. Έχει καλλιτεχνικά ταλέντα και του αρέσει η άνεση και η ομορφιά. Αναζητήστε συντροφιά και φτιάξτε ένα σπίτι. Επαγγέλματα που συνδέονται με την υπηρεσία, όπως γιατρός, νοσοκόμα, δάσκαλος, μουσικός, ηθοποιός, διακοσμητής δωματίου κ.λπ., αποτελούν ενδείξεις επιτυχίας. Του αρέσει να δέχεται κόσμο, να είναι καλός οικοδεσπότης. Χρειάζεστε πάθος για να νιώσετε ευτυχισμένοι, γι' αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Είναι σημαντικό να φροντίζεις την τάση να θέλεις να φροντίζεις όλους και να ξεχνάς τον εαυτό σου.

Εποικοδομητικές όψεις:  Εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα, οικειότητα, ευγένεια, οικογένεια.
Πιθανές πυκνές όψεις:  Άγχος, ανησυχία, παρείσφρηση, επιχειρηματολογία, ανάγκη, οικιακή τυραννία, κυνισμός, ζήλια, έπαρση, εκβιασμός.

Νούμερο 7:
Ο αριθμός 7 είναι ο Σκεπτόμενος, αυτός που αναλύει προσεκτικά τα πάντα και καταφέρνει να δει πέρα ​​από τα φαινόμενα. Ήρθατε να αναπτύξετε τα διανοητικά σας χαρίσματα και θα είστε ειδικός, γιατί η διαίσθησή σας είναι οξεία, με αναλυτική ικανότητα που βλέπει ανάμεσα στις γραμμές. Μπορείτε να διαχωρίσετε το «σιτάρι από το άχυρο» και μπορείτε να απολαύσετε μεταφυσικά, επιστημονικά και θρησκευτικά θέματα. Χρειάζεται ήσυχες στιγμές για να μείνει μόνος με τις σκέψεις του. Ο διαλογισμός σας βοηθά να βρείτε έμπνευση. Το μυαλό σας είναι εφευρετικό και περίεργο, ψάχνει να αναρωτηθεί και να βρει απαντήσεις στα βαθιά ερωτήματα της ζωής. Πολλοί μπορεί να σας θεωρήσουν περίεργους, κυρίως λόγω της ανάγκης σας για ενδοσκόπηση.
Επιδιώξτε να αποκτήσετε σοφία, με ουδέτερο τρόπο, ώστε να μην γίνετε φανατικοί ή «κάτοχοι της αλήθειας», ειδικά σε θέματα ταμπού. Να ξέρεις ότι τα λόγια σου θα έχουν μεγάλη επίδραση στους ανθρώπους, θα είσαι πάντα περιζήτητος ως σύμβουλος, γιατί οι γνώσεις σου είναι ανώτερες και έχεις άμεση σχέση με την πνευματικότητα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γνωρίσει τα διαφορετικά μονοπάτια και να αναπτύξει τον εσωτερικό σας εαυτό, συνδέοντας ελεύθερα με πνευματικά θέματα. Αναπτύξτε θεωρίες, πραγματοποιήστε έρευνα και φέρτε τις μοναδικές σας γνώσεις στον κόσμο, αλλά συγκρατήστε την επιθυμία σας να χειριστείτε καταστάσεις. Το ότι ξέρεις περισσότερα για κάτι δεν σημαίνει ότι είσαι ανώτερος, ζήσε με ταπεινότητα, όλοι έχουν κάτι να μας διδάξουν.

Εποικοδομητικές όψεις:  πνευματικότητα, ενδοσκόπηση, σιωπή, κοινή λογική, μελέτη.
Πιθανές πυκνές όψεις:  σαρκασμός, ψυχρότητα, νευρικότητα, ταπείνωση, μελαγχολία, εγωκεντρισμός, ανεντιμότητα, κακία, δυσπιστία, καταστολή, χειραγώγηση, κρίση.

Νούμερο 8:
Είναι ο Επίτευχος, αυτός που επιδιώκει την επιτυχία με τις δικές του προσπάθειες. Ήρθατε να αναπτύξετε προσωπική ικανοποίηση για την επίτευξη και την επιδίωξη επιτυχίας, αλλά εργάζεστε για το ευρύτερο καλό και όχι μόνο για τα χρήματα. Θα έχετε ευκαιρίες για μεγάλες επιχειρήσεις, ευημερία, επιτυχία και πλούτο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την προσπάθειά σας να εξισορροπήσετε την υλική και πνευματική ζωή. Οι δυνάμεις του 8 υποκινούν την απόσπαση (υλική/συναισθηματική) και την ακλόνητη πίστη, επιτρέψτε στον εαυτό σας να το ζήσετε αυτό, γιατί η μεγάλη παγίδα αυτής της δόνησης είναι να προσκολληθείτε, να ζήσετε ανησυχώντας για τα υλικά αγαθά και να φοβάστε ότι δεν θα πετύχετε. Κάντε τα πάντα σωστά και μην προσπαθήσετε να «παρακάμψετε βήματα» προς την επιτυχία, γιατί το 8 είναι ο αριθμός της δικαιοσύνης και πάντα θα μετράτε με αυτό. Ψάξτε για συναναστροφές με επιδραστικά και ταλαντούχα άτομα, είστε μεγάλος ηγέτης. Χρησιμοποιήστε το θάρρος και τη δύναμή σας για να κερδίσετε. Μπορείτε να απολαύσετε τον αθλητισμό και να διαπρέψετε σε ό,τι βάζετε στο μυαλό σας.

Θετικές όψεις: αποστασιοποίηση, πίστη, προσπάθεια, θάρρος, εκτελεστική ικανότητα, ηγεσία, εξουσία.
Πιθανές πυκνές πτυχές: ανυπομονησία, μισαλλοδοξία, ένταση, ίντριγκα, σκληρότητα, εκδίκηση, αδικία, ψέμα, καταπίεση και εθισμοί.

Νούμερο 9:
Είναι ο Γενναιόδωρος, αυτός που υπηρετεί τους άλλους χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Γίνατε ο «μεγαλύτερος αδερφός», αυτός που συμβουλεύει με σύνεση και ξέρει πώς να σέβεται τις διαφορές. Η συμπόνια σου σε κάνει να ξέρεις πώς να μπαίνεις στη θέση του άλλου όσο κανένας άλλος, έτσι θα βρίσκεσαι πάντα σε περιβάλλοντα που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε δοκιμές επειδή συναντήσατε αυτή τη δόνηση για να ξεπεράσετε τις εσωτερικές σας σκιές. Ζητήστε συγχώρεση και επίσης αυτογνωσία, όσο περισσότερο ανοίγεστε ενεργά στο νέο, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώθετε.
Η παγίδα σας είναι να γίνετε ξεπερασμένοι και να προσκολληθείτε στο παρελθόν. Η ελαφρότητα και η σοφία με την οποία ζει τη ζωή θα εμπνεύσει τους ανθρώπους. Η βαθιά σας επιθυμία είναι να βελτιώσετε τον κόσμο, έτσι θα εμπλακείτε με πολλά άτομα, χωρίς να περιορίζεστε σε μια μικρή ομάδα φίλων. Η εθελοντική εργασία μπορεί να διευκολύνει την επιθυμία να κάνετε πάντα τα πάντα για όλους και να βάζετε τον εαυτό σας στην τελευταία θέση. Να θυμάστε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά τους ανθρώπους μόνο όταν βοηθήσουμε πρώτα τον εαυτό μας. Προσοχή στην τάση να «ξεφορτώνεσαι» τα υλικά αγαθά, να ξοδεύεις περισσότερα από όσα κερδίζεις ή να τα δίνεις όλα και να περνάς δύσκολα. Ίσως κατά βάθος να μην νιώθεις άξιος, αφού υπάρχουν τόσες αδικίες στον κόσμο.

Θετικές όψεις: αλτρουισμός, γενναιοδωρία, καθολική αγάπη, εξυπηρέτηση, φιλικότητα.
Πιθανές πυκνές πτυχές: διασπορά, εγωισμός, συναισθηματισμός, αυτο-υποβάθμιση, αδιακρισία, πικρία, ψέμα, εθισμοί, μη κοινωνικότητα και ανηθικότητα.

Νούμερο 11:
Είναι ο Υπηρέτης Ηγέτης, αυτός που ανοίγει μονοπάτια. Δεν μειώνουμε ποτέ το 11 σε 2, γιατί το 11 είναι ο ηγέτης, το 2 είναι ο συνεργάτης. Ωστόσο, επειδή είναι κύριος αριθμητικός κραδασμός, έχει την ικανότητα να είναι αρχηγός και ταυτόχρονα συνεργάτης. Ήρθες για να κάνεις πράξη τα ιδεαλιστικά και τολμηρά σου όνειρα. Θα περιτριγυριστείτε από ανθρώπους και θα υπηρετήσετε ως ηγέτης, οδηγώντας τους σε μονοπάτια φωτός και αγάπης. Το επίπεδο συμπεριφοράς σας πρέπει να είναι πάνω από το μέσο όρο. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, ειδικά σε σχέση με απαιτήσεις από ανθρώπους, οι οποίοι θα περιμένουν υποδειγματική συμπεριφορά από εσάς και δεν θα ανέχονται λάθη. Κάνε ειρήνη με αυτές τις καταστάσεις και μην καλύπτεσαι τόσο πολύ, το μαγνητικό σου πεδίο είναι πολύ ελαφρύ και αυτό θα προσελκύσει σκιές. Εάν διατηρήσετε την πίστη, θα σας υποστηρίξει και θα σας βοηθήσει η πνευματικότητα. Η διαίσθησή σας είναι οξεία, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας, έχουν ποινή ζωής και θανάτου και έχετε το χάρισμα της προφητείας. Επιδιώξτε να αναπτυχθείτε πνευματικά ελεύθερα, ώστε να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Κατά καιρούς μπορεί να αισθάνεστε κυριευμένοι από το βάρος της αποστολής σας, όντας περιορισμένοι, θα βιώσετε όλα τα αρνητικά του αριθμού 2 (διαβάστε τις παρατηρήσεις αυτού του αριθμού), θυμηθείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να ζήσετε.

Εποικοδομητικές όψεις: Διαίσθηση, πίστη, έμπνευση, εφεύρεση, αποκάλυψη, ιδεαλισμός.
Πιθανές πυκνές όψεις: φανατισμός, αστοχία, ανάγκη, φόβος, ανεντιμότητα, φιλαργυρία, υποβάθμιση, διαστροφή, φθορά.

Νούμερο 22:
Είναι ο Πρωτομάστορας, αυτός που φτάνει σε μεγάλες μάζες. Ήρθατε να ηγηθείτε και να αναλάβετε μεγάλη ευθύνη. Αναζητά δύναμη και τύχη, εμπλέκεται σε μεγάλα έργα και μπορεί να έχει ευκαιρίες να επιτύχει παγκόσμια επιρροή. Αυτή η δόνηση του κύριου αριθμού σας δίνει μεγάλη οικοδομική ισχύ. Εάν η πρόθεσή σας είναι να βελτιώσετε τις ζωές των ανθρώπων, θα πετύχετε και θα προσεγγίσετε τα έθνη χτίζοντας γέφυρες, νοσοκομεία και άλλα έργα για τον κόσμο. Έχει πολιτική ικανότητα, θα ανταμειφθεί στο βαθμό που εξυπηρετεί ηθικά. Εάν είστε σε πυκνότητα, μπορεί να αντιμετωπίζετε τα αρνητικά του αριθμού 4 (διαβάστε τις παρατηρήσεις αυτού του αριθμού), περιορίζοντας τις δυνατότητές σας. Γίνε αυτός που γεννήθηκες και μην σπαταλάς τα ταλέντα σου.

Εποικοδομητικές όψεις: εξουσία, ηγεσία, διεθνής επιρροή, ιδεαλισμός, πρακτικότητα, επέκταση.
Πιθανές πυκνές πτυχές: αδιαφορία, σύμπλεγμα κατωτερότητας, αποδοκιμασία, διαστροφή, απερισκεψία, ανικανότητα, χειραγώγηση
ΜΜ
Μαρία Μιχαήλου


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990