Ποιο Κινούμενο Σχέδιο Ταιριάζει σε Κάθε Ζώδιο

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Ας δούμε ποιο καρτούν ταιριάζει στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε ζωδίου!

1. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) – Sonic the Hedgehog

Ο Κριός είναι δυναμικός, περιπετειώδης και πάντα σε κίνηση. Ο Sonic the Hedgehog με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητά του ταιριάζει τέλεια στον ασταμάτητο χαρακτήρα του Κριού.

2. Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) – Winnie the Pooh

Οι Ταύροι αγαπούν τη σταθερότητα, την άνεση και τα γλυκά πράγματα στη ζωή. Ο Winnie the Pooh, με την αγάπη του για το μέλι και την ηρεμία του, είναι το τέλειο καρτούν για αυτό το ζώδιο.

3. Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) – Bugs Bunny

Ο Δίδυμος είναι έξυπνος, πολυμήχανος και πάντα με μια ατάκα έτοιμη. Ο Bugs Bunny, με την ταχύτητα της σκέψης του και το χιούμορ του, αντικατοπτρίζει απόλυτα τον χαρακτήρα των Διδύμων.

4. Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου) – Sailor Moon

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, προστατευτικός και τρυφερός. Η Sailor Moon, με την αγάπη της για τους φίλους και την οικογένεια, καθώς και την ευαισθησία της, ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο αυτό.

5. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) – Simba (The Lion King)

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης, λατρεύει να είναι στο κέντρο της προσοχής και έχει μια βασιλική αύρα. Ο Simba από το «The Lion King» είναι η τέλεια προσωποποίηση του Λέοντα.

6. Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου) – Velma (Scooby-Doo)

Η Παρθένος είναι πρακτική, έξυπνη και προσεκτική στις λεπτομέρειες. Η Velma από το Scooby-Doo, με την ικανότητά της να λύνει μυστήρια και να παρατηρεί τα πάντα, είναι η ιδανική εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου.

7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου) – Mickey Mouse

Ο Ζυγός αγαπά την αρμονία, τη δικαιοσύνη και είναι ο απόλυτος διπλωμάτης. Ο Mickey Mouse, πάντα φιλικός και δίκαιος, με την ικανότητα να φέρνει τους πάντες κοντά, ταιριάζει απόλυτα στον Ζυγό.

8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου) – Batman

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης, έντονος και έχει ένα ισχυρό ένστικτο. Ο Batman, με το σκοτεινό του παρελθόν και την αποφασιστικότητά του να επιβάλλει δικαιοσύνη, ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο αυτό.

9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου) – SpongeBob SquarePants

Ο Τοξότης είναι χαρούμενος, αισιόδοξος και λατρεύει την περιπέτεια. Ο SpongeBob, με την ανεξάντλητη ενέργεια και την αγάπη του για τη ζωή, είναι ο τέλειος εκπρόσωπος του Τοξότη.

10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου) – Lisa Simpson

Ο Αιγόκερως είναι πειθαρχημένος, σοβαρός και έχει ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος. Η Lisa Simpson, με την ευφυΐα, την αφοσίωση στην εκπαίδευση και την ηθική της, αντικατοπτρίζει απόλυτα τον Αιγόκερω.

11. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου) – Rick (Rick and Morty)

Ο Υδροχόος είναι πρωτοπόρος, αντισυμβατικός και αγαπά την καινοτομία. Ο Rick από το «Rick and Morty», με τις τρελές εφευρέσεις και την περιφρόνηση του για τους κανόνες, είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το ζώδιο.

12. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) – Ariel (The Little Mermaid)

Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος, ευαίσθητος και γεμάτος φαντασία. Η Ariel από τη «Μικρή Γοργόνα», με τη βαθιά της επιθυμία για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και την αγάπη της για τη θάλασσα, ταιριάζει απόλυτα στους Ιχθύες.

Αυτά τα κινούμενα σχέδια αποτυπώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, δίνοντας μια διασκεδαστική και χιουμοριστική διάσταση στον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους!

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990