Η ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ 30.08 ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
Η κάρτα Ταρώ "Έξι Σπαθί" για σήμερα, 30 Αυγούστου, φέρνει ένα μήνυμα μετάβασης, απομάκρυνσης από δυσκολίες και κίνησης προς ηρεμία και αρμονία.

Αυτή η κάρτα συχνά υποδηλώνει μια περίοδο αλλαγής, όπου αφήνεις πίσω σου μια δύσκολη κατάσταση και κατευθύνεσαι προς ένα πιο ήρεμο και ασφαλές μέλλον.

Το "Έξι Σπαθί" αντιπροσωπεύει το ταξίδι, είτε αυτό είναι φυσικό είτε πνευματικό. Δείχνει ότι είσαι έτοιμος να απομακρυνθείς από τις προκλήσεις που σε έχουν επιβαρύνει και να βρεις ανακούφιση και γαλήνη. Αν και η μετάβαση μπορεί να μην είναι εύκολη, αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι οι αλλαγές που έρχονται είναι για το καλύτερο.

Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να εξετάσεις πώς μπορείς να απομακρυνθείς από ό,τι σε κρατά πίσω. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε έναν πιο θετικό δρόμο. Η κάρτα σε ενθαρρύνει να εμπιστευτείς τη διαδικασία της αλλαγής και να πιστέψεις ότι σε οδηγεί σε ένα καλύτερο μέρος, είτε αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, είτε μια εσωτερική μεταμόρφωση.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990