Η ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ 25.08 ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990

Η κάρτα Ταρώ "Δέκα Σπαθί" για σήμερα, 25 Αυγούστου, φέρνει ένα ισχυρό μήνυμα κλεισίματος και τέλους.

Αυτή η κάρτα συχνά συνδέεται με την ολοκλήρωση ενός δύσκολου κύκλου ή την αντιμετώπιση μιας δύσκολης κατάστασης που φτάνει στο τέλος της. Μπορεί να νιώσεις ότι έχεις φτάσει στα όριά σου ή ότι έχεις υποστεί μια συναισθηματική ή ψυχική εξάντληση.

Το "Δέκα Σπαθί" μπορεί να υποδεικνύει την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια, είτε αυτό είναι μια σχέση, μια κατάσταση ή ένας τρόπος σκέψης. Μπορεί να είναι μια ημέρα που αισθάνεσαι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά ταυτόχρονα, αυτή η κάρτα φέρνει την υπόσχεση ότι το τέλος αυτό οδηγεί σε μια νέα αρχή.

Παρόλο που μπορεί να υπάρχει πόνος ή απογοήτευση, το "Δέκα Σπαθί" σου δείχνει ότι μετά από αυτό το τέλος, υπάρχει χώρος για θεραπεία και ανανέωση. Είναι σημαντικό να αποδεχτείς το κλείσιμο αυτό ως μέρος της ζωής και να αναγνωρίσεις ότι κάθε τέλος φέρνει μαζί του και την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Σήμερα, επικεντρώσου στην αποδέσμευση από το παρελθόν και δες τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου για να συνεχίσεις μπροστά, παρά τις δυσκολίες.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990