Αισθηματικά Ταρώ 24/8-25/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 24/8-25/8/2024

Για Σαββατοκύριακο 24/8-25/8/2024 


Για Σάββατο 24/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Οι φίλοι θα σας συμπαρασταθούν και θα  σας συμβουλέψουν για τα αισθηματικά σας, αλλά δεν πρέπει να επηρεάσουν την άποψή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων σε σχέση με το σύντροφο. Προστριβές ή αντιπαραθέσεις θα έχουν άσχημη κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε τις οικονομικές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες και αντιξοότητες να αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Ίσως ο σύντροφός σας να απασχοληθεί αρκετά με τα επαγγελματικά του προβλήματα και εσείς να αισθανθείτε πως τελευταία σας παραμελεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, μια παρουσία φαίνεται να αναστατώνει το ενδιαφέρον σας. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα επηρεαστούν απ’ την γοητευτική ατμόσφαιρα. Κάποιοι θα συνάψουν δεσμό με άτομο από το κοινωνικό τους περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κυριαρχήστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσωπική σας ζωή μπορεί να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση κλονίζοντας το δεσμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Φερθείτε με φιλικό τρόπο στον άνθρώπο σας και δεν θα χάσετε. Τελευταία, είστε νευρικοί και με τη συμπεριφορά σας έχετε διαταράξει τη σχέση σας.


Για Κυριακή 25/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Υπέροχη ημέρα για τους περισσότερους Κριούς όσον αφορά τα αισθηματικά τους. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε στις στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα σας για την αισθηματική σας ζωή. Γι΄ αυτή την κατάσταση φταίει για άλλη μία φορά η συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα χρειάζονται παρακολούθηση. Εάν συμβιώνετε με τον σύντροφο βοηθήστε τον στην τακτοποίηση του σπιτιού.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί, θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΛΕΩΝ
Γεγονότα και καταστάσεις ή πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρεμη προβλέπεται η μέρα. Εκμεταλλευτείτε την για μια όμορφη βραδινή έξοδο με τον ερωτικό σύντροφο ή μείνετε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά του.

ΖΥΓΟΣ
Θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν έχετε κανένα λόγο για να ανησυχείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και σε αυτό θα συμβάλλουν οι προ(σ)κλήσεις που θα δεχτείτε απ’ το αντίθετο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα απαιτηθεί σύνεση όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να θέματα που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να εκφραστείτε!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990