Αισθηματικά Ταρώ 23/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 23/8/2024
Για Παρασκευή 23/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αδέσμευτοι, θα έχετε κατακτήσεις, με γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις. Μην κάνετε πίσω φοβούμενοι μην πληγωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξαιρετικά έντονη ημέρα! Πάθος και μια βαθιά αίσθηση κτητικότητας θα σας κυριεύσουν. Μην καταπιέσετε το σύντροφό σας. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ
Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται να προκύπτουν στους περισσότερους από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε απρόβλεπτοι, γοητεύοντας και κάποιες στιγμές …απογοητεύοντας τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σας. Βοηθήστε τον να σας εμπιστευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο/η σας. Μαζί, θα νοσταλγήσετε παλιές όμορφες στιγμές που μπορείτε να ξαναζήσετε.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο να σας εκδηλώσει με διακριτικό τρόπο το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθηματικά θέματα θα αποκτήσουν μία ξεχωριστή σπουδαιότητα για σας σήμερα. Κάντε μακροχρόνια σχέδια με το σύντροφό σας.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990