Αισθηματικά Ταρώ 22/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 22/8/2024
Για Πέμπτη 22/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία προβλημάτων στη σχέση, θα σας κάνει να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκφράστε τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για εσάς και για τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δεσποτική συμπεριφορά του συντρόφου είναι βέβαιο πως θα σας προκαλέσει το μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Η επανάληψη των καθημερινών ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον με αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιστρέφοντας στο σπίτι σας μετά από μία κουραστική μέρα, σας περιμένει η αγκαλιά του αγαπημένου σας. Αφήστε πίσω το άγχος και δείξτε αγάπη!

ΖΥΓΟΣ
Περάστε ευχάριστα το βραδύ με το σύντροφο. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άτομα με έντονη προσωπικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα θα είναι αρνητική στα αισθηματικά σας, καθώς δεν θα εμπιστεύεστε τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεπεράστε τις αδικαιολόγητες υποψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι περισσότεροι θα αναζητάτε σήμερα περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας σας απ’ τον Έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση σας με το σύντροφο κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και εσείς θέλοντας να του προσφέρετε ακόμα περισσότερα και τον χαροποιείται.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990