Αισθηματικά Ταρώ 21/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 21/8/2024
Για Τετάρτη 21/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα συμβάλει θετικά στην αισθηματική σας ζωή. Οι ελεύθεροι δεχθείτε το φλερτάρισμα του περιβάλλοντός σας. Οι δεσμευμένοι αντισταθείτε…

ΤΑΥΡΟΣ
Μια γλυκιά νότα ρομαντισμού σας κυριαρχεί. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε συναισθηματικές καταστάσεις χωρίς να καταφύγετε στην ένταση. Εκδηλώστε άφοβα τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου, αλλά εσείς πιθανόν να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΛΕΩΝ
Πλησιάστε στοργικά το σύντροφο δείχνοντάς του πως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα που του έχουν παρουσιαστεί. Κάντε κάτι να τον ψυχαγωγήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σημερινές συγκυρίες διαταράσσουν τη σχέση σας με το σύντροφο. Προκαλούνται διαφωνίες μαζί του και αποκαλύπτει τις ανταγωνιστικές του διαθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας περιορίστε κάθε κτητικό συναίσθημα και διώξετε κάθε πιθανή και αβάσιμη υποψία για το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε συναισθήματα ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήνετε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση σας εκεί που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα επικοινωνείτε θαυμάσια με το σύντροφός σας και βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Για το βράδυ, ετοιμάστε του εκπλήξεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι για το σύντροφο και για τα συναισθήματά του; Ή οι προσδοκίες σας σταδιακά διαψεύδονται;

ΙΧΘΕΙΣ
Οργανώστε το βράδυ ένα πάρτι έκπληξη για τον αγαπημένο/η σας και εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας! Σίγουρα θα εκτιμήσει την υπέροχη στάση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990