Αισθηματικά Ταρώ 20/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 20/8/2024

Για Τρίτη 20/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα διαταράσσετε η συμβίωση σας με το σύντροφο καθώς γίνεται απρόβλεπτος και επιρρεπείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεση σας, σας οδηγεί σε αισθηματικές περιπέτειες. Τα προβλήματα σταδιακά ξεπερνιούνται και εσείς κερδίζετε όλο και περισσότερους θαυμαστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες της μέρας, αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση στην αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο της έκφρασής σας.

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για εσάς για να εκφράσετε τον θαυμασμό σας. Εκτονώστε την ορμητική σας συμπεριφορά σε σπορ και χόμπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε με την πνευματική δραστηριότητα και ψυχαγωγία μαζί με το σύντροφό σας. Δείτε μαζί μια καλή παράσταση στο θέατρο.

ΖΥΓΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας απέχει από αυτό που θα ήθελε εκείνος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση. Δείτε τα λάθη σας, προσπαθήστε να μην επαναληφθούν και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε πως θα προβάλετε «ξένες» προς εσάς διαθέσεις και επιθυμίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη σχέση τα βλέπατε εδώ και αρκετό διάστημα καθώς βλέπατε πως δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990