Αισθηματικά Ταρώ 19/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 19/8/2024

Για Δευτέρα 19/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Σας χαρίζονται ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα κυριαρχήσουν τους περισσότερους από εσάς. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στο δεσμό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική οικειότητα και η άνεσή σας ίσως προκαλέσουν την οργή του.

ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι μια μέρα που είναι πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να μπει στη ζωή σας. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί Σκορπιοί θα αναζητούν περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή τους θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ του Έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Είναι όμως έτσι; Ή επιμένετε να πάρετε ένα μάθημα ζωής με απρόβλεπτες συνέπειες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην είστε κατηγορηματικοί ακόμα και αν έχει διαφορετική άποψη ο σύντροφος. Σήμερα θα θέλετε να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε είτε αγοράζοντας ένα δώρο για το σύντροφο είτε διασκεδάζοντας μαζί του. Κάντε ότι σας εκφράζει χωρίς να υπερβάλλετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Αλλάξτε τη διακόσμηση, βάλτε χρώματα στη ζωή, στον έρωτά σας. Ανανεωθείτε ψυχικά.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990