Αισθηματικά Ταρώ 16/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 16/8/2024

Για Παρασκευή 16/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Έμφαση δίνετε στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρία να οργανώσετε μία απόδραση για δύο. Η έκπληξη θα είναι πολύ ευχάριστη για τον ερωτικό σας σύντροφο και θα σας ανταμείψει γι’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΛΕΩΝ
Το να υποπτεύεστε αυτούς που σας αγαπούν ή ακόμα και να είστε κτητικοί δεν είναι σωστό. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σχέση σας είναι πολύ πιθανόν να συναντήσει διάφορα προβλήματα εξαιτίας της εριστικής σας διαθέσεως και της ανυπομονησίας σας απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ
Οι αδέσμευτοι πιθανόν να μην στεριώνετε με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε να βρείτε όλα όσα ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές του παρελθόντος μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντροφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει με το σύντροφο φαίνεται να σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Υποφέρετε από συναισθηματική μοναξιά. Με τη στάση σας μπλοκάρετε κάθε τι.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990