Αισθηματικά Ταρώ 15/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 15/8/2024

Για Πέμπτη 15/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σας είναι δύσκολο να αποκρύψετε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσέξτε η υπερπροστασία σας να μην καταπιέσει την ατομική του ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα κάψετε καρδιές! Νέοι έρωτες στο προσκήνιο αλλά και παλιοί αγαπημένοι έρχονται να σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και το γόητρο!

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ
Καλέστε κόσμο στο σπίτι, απολαύστε τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων, αφήστε τους να σας περιβάλλουν με το θαυμασμό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με συνειδητές προσπάθειες καλείστε να επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές του συντρόφου σας. Οι προσπάθειες θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον έρωτα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντός σας ξεκινά η μέρα. Αν αυτό δεν είναι θετικό για τα αισθηματικά σας τότε τι είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναντήστε τα φιλικά σας πρόσωπα, να επικοινωνήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο και αφιερώστε μέρος του χρόνου σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας, σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσωπικές σχέσεις ευνοούνται.  Μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές επαφές με το σύντροφο ή ακόμα και διασκέδαση μαζί του και με τους φίλους σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990