Αισθηματικά Ταρώ 14/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 14/8/2024

Για Τετάρτη 14/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Είναι εύκολο για εσάς και κυρίως τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε, αφήστε να σας φλερτάρουν!

ΤΑΥΡΟΣ
Σαν άτομα, οι περισσότεροι από εσάς θα είναι ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβουν την αξία του διαλόγου με το σύντροφό τους. Αφήστε τον να εκφραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην είστε βιαστικοί. Όλα θα γίνουν και εσείς θα νικήσετε κάθε εμπόδιο που υπήρχε στο παρελθόν στη σχέση σας. Εμπιστευθείτε το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Εκφράστε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ αυτές που πραγματικά έχουν κάποια λόγια του συντρόφου. Προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

ΖΥΓΟΣ
Οι σημερινές συγκυρίες φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  σας μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφο που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου, σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις του, επαναφέρουν την αισθηματική σας ζωή και πάλι σε καλά επίπεδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.  Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι βραδινές ώρες σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990