Αισθηματικά Ταρώ 13/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 13/8/2024

Για Τρίτη 13/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι συνειδητοποιούν πως η ερωτική ευτυχία αν δεν τους χτύπησε την πόρτα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται καθ’ οδόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα σας εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Ανταποδώστε με αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάντε ένα δωράκι έκπληξη στον αγαπημένο/η σας, οργανώστε ένα ξαφνικό ρομαντικό δείπνο ή απλά παρασύρετε το ταίρι σας σε ερωτικό ταξίδι.

ΛΕΩΝ
Θαυμάσια μέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας σήμερα, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΖΥΓΟΣ
Φλογερά πάθη και έντονα αισθήματα ίσως ξυπνήσουν σήμερα μέσα σας. Οργανώστε  ένα ρομαντικό γεύμα για δύο και αφεθείτε στη μαγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι θα νιώσουν την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι μοιραία για εσάς. Χωρίς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, φαίνεται πως τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή. θέλετε να μείνετε μόνοι σας;

ΙΧΘΕΙΣ
Η δημιουργική έννοια της Αγάπης σαν διαμορφωτική δύναμη με την οποία μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε εκδηλώνεται στη σχέση σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990