Αισθηματικά Ταρώ 12/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 12/8/2024
Για Δευτέρα 12/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται στα αισθηματικά σας. Ορισμένοι φαίνεται να αναπτύσσουν μία ερωτική σχέση κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι θα είστε στα θέματα αγάπης. Αποκαλύψτε τις βαθύτερες σκέψεις σας στο σύντροφο. Είναι σε θέση να σας κατανοήσει βαθιά.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα και αν περνάει τις τελευταίες ημέρες κάποια κρίση ο δεσμός σας εσείς δεν θα πρέπει να πάρετε καμία απόφαση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ομιχλώδεις σκέψεις και ακαθόριστοι φόβοι κυριαρχούν στον ψυχικό σας κόσμο. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές. Οι ανοιχτές πληγές αλλά αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους.  Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οπλιστείτε με υπομονή. Ο σύντροφος δεν φαίνεται διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κλίσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε τον διάλογο με το σύντροφο πάνω σε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Χαλαρώστε και ψυχαγωγηθείτε μαζί του.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990