Αισθηματικά Ταρώ 10/8-11/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 10/8-11/8/2024
Για Σαββατοκύριακο 10/8-11/8/2024 


Για Σάββατο 10/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε ευδιάθετοι. Θα κατακτήσετε και θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που επιθυμείτε. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα τις βραδινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό. Αν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αισθηματική σας ζωή θα ευνοηθεί. Οι περισσότεροι από εσάς θα θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα και θα θέλουν να προσφέρουν στο σύντροφό τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναντήστε τα φιλικά σας πρόσωπα, να επικοινωνήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο και αφιερώστε μέρος του χρόνου σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, φαίνεται τελευταία να έχετε αφήσει στην άκρη τα οικογενειακά ζητήματα, δυσαρεστώντας το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αισθηματική ευφορία που θα αισθάνεστε σήμερα το βράδυ αγαπητοί μου φίλοι, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε ο αριθμός των θαυμαστών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να είστε ευχαριστημένοι με τα αισθηματικά σας κλείστε τις μισάνοιχτες πόρτες, απομακρυνθείτε απ’ τα ακατάλληλα πρόσωπα και όλα θα φτιάξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, μια παρουσία φαίνεται να αναστατώνει το ενδιαφέρον σας. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Η σημερινή βραδιά σας ευνοεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις της σημερινής βραδιάς, θα εξομαλύνουν τις αισθηματικές σας σχέσεις αφήνοντας μακριά τα προβλήματα και τις αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ
Δύσκολη μέρα στην επικοινωνία με το σύντροφο. Υπάρχει κίνδυνος να πείτε άλλα απ’ αυτά που εννοείτε, γεγονός που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις.


Για Κυριακή 11/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γεγονότα και οι συνθήκες της μέρας σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα όλοι σας, άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφο σας ακραία και βαθιά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προτείνετέ του για το βράδυ. Μαζί του είναι σίγουρο πως θα περάσετε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κοινά θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος θα σας απασχολήσουν με το σύντροφό σας. Φανείτε προσεχτικοί στον τρόπο που διατυπώνετε τις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Άτομα με έντονη προσωπικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματά σας, προβλέπεται να είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε να κατηγορήσετε το σύντροφο για πράγματα που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν φταίει απόλυτα ο ίδιος. Φανείτε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα κερδίστε την εκτίμηση, τα συναισθήματα του ανθρώπου που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας, αν του δείξετε τα ψυχικά σας χαρίσματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε προσοχή σε ατασθαλίες στον ερωτικό τομέα. Όσοι από εσάς διατηρείτε μία ασαφή στάση απέναντι σε φιλικό πρόσωπο ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990