Αισθηματικά Ταρώ 9/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 9/8/2024
Για Παρασκευή 9/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Οι επιδράσεις της σημερινής ημέρας κατευθύνουν την αισθηματική σας ζωή σε μία περιπετειώδη και ενδιαφέρουσα πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Βρεθείτε με τον σύντροφο και αποδεχθείτε την πρόκλησή του κάνοντας κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα γοητεύετε και κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η μέρα σας βοηθά να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν αντιμετωπίσετε αισθηματικά προβλήματα, αναζητήστε σε εσάς τη λύση. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και αναπληρώστε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε συζητήσεις προσωπικού χαρακτήρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα εξομαλυνθούν και θα νιώσετε αισθήματα αγάπης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γοητεία σας θα τραβήξει την προσοχή του περιβάλλοντος και εσείς με μεγάλη ευκολία θα κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα είστε κατά κάποιο τρόπο απαλλαγμένοι από τις απαγορεύσεις σας. Η στάση σας αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυξημένη είναι η διαίσθησή σας. Θα σας είναι εύκολο να μαντέψετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  σας μπορεί να φέρει αντιδράσεις στη σχέση σας και στην οικογενειακή σας γαλήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναστατωμένοι είστε σήμερα. Μην δίνετε στα γεγονότα μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχουν. Χαλαρώστε και αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας φίλοι μου Ιχθείς. Μια θαυμάσια ημέρα για ονειροπόληση μαζί με τον αγαπημένο/η σας, έκφραση κρυφών επιθυμιών και σχεδίων.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε πως η αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμός σας θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή. Η μέρα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990