Αισθηματικά Ταρώ 8/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 8/8/2024
Για Πέμπτη 8/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία καθοδηγεί ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε κάποιες επιλογές που δεν  σας ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες και δυνατότητες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ενώ μία αίσθηση ελευθερίας θα ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά. Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ
Σταδιακά θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μία εποχή που θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί. Αφήστε τα παράπονα και δουλέψτε για το δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκφράστε σήμερα τα συναισθήματα σας και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι αδέσμευτοι θα  γνωρίσουν καινούργια άτομα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Κάποιο ερωτικό τηλεφώνημα θα σας χαρίσει όμορφες σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκδηλώστε στο σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση! Το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει και αυτό θα του δώσει χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη σχέση σας τα βλέπατε εδώ και αρκετό διάστημα καθώς βλέπατε πως δεν υπήρχε συνεννόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ψυχική και η σωματική ένωση με το σύντροφο σας, σας ενώνουν όλο και περισσότερο και αν είστε ανύπαντροι ενδέχεται να πάρετε τη μεγάλη απόφαση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα τρέχοντα σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σας ζωή χρειάζονται παρακολούθηση. Εάν συμβιώνετε με τον σύντροφο βοηθήστε στην τακτοποίηση του σπιτιού.

ΙΧΘΕΙΣ
Όσοι διατηρείτε παράλληλη σχέση φανείτε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Μυστικοί εχθροί ίσως ενεργήσουν εις βάρος σας εκθέτοντάς σας ανεπανόρθωτα

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990