Ερωτικά Ταρώ 5/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 5/8/2024
Για Δευτέρα 5/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το βάθος και των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Είναι πολύ εύκολο για εσάς και κυρίως για τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να εμφανίζεστε στον περίγυρο ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή και οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.  

ΛΕΩΝ
Απομακρύνετε αρνητικές σκέψεις και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο σύντροφος, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας πράγματα και στιγμές αγάπης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί ο δεσμό σας να στηρίζεται σε υγιείς βάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις επηρεάζονται απ’ το πλανητικό σκηνικό. Θα είναι γεμάτες από παθιασμένες επιθυμίες που μάλλον δεν θα τις εκπληρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία σας θα φέρει θεμιτά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα αισθανθούν την αγάπη του συντρόφου τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα σας βοηθά τελικά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα νιώσετε περιορισμένοι  λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων αλλά και ευθυνών απέναντι στο σύντροφο. Χειριστείτε τα πράγματα με τη διπλωματία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα εγκλωβιστείτε από διάφορες ανησυχίες και ανασφάλειες. Τη στάση σας αυτή μην την προβάλετε στο σύντροφό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990