Ερωτικά Ταρώ 3/8-4/8/2024

Ερωτικά Ταρώ 3/8-4/8/2024
Για Σαββατοκύριακο 3/8-4/8/2024 


Για Σάββατο 3/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Όσοι από εσάς είναι εδώ και μέρες δυσαρεστημένοι από την πορεία του δεσμού τους, σήμερα θα πάρουν την οριστική απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκφράστε τα όσα αισθάνεστε, αλλά μην είστε σήμερα σχολαστικοί σε κάποια πράγματα που πιθανόν να κλονίσουν την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο αισθησιασμός σας και η γοητεία σας θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων και θα σας είναι εύκολο να κλέψετε την καρδιά τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Τα μοιραία πάθη, οι απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοούνται οι συναντήσεις με φίλους και εραστές. Το βράδυ αγαπητοί μου, θα αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα είναι ερωτική! Κάντε ένα δωράκι ή μία έκπληξη στον αγαπημένο/η σας και πλησιάστε τον περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε το βάθος των συναισθημάτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας θα αναζητήσετε την  καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφο. Η στάση σας, βοηθά τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ξεφορτωθείτε συναισθηματικά ζητήματα.


Για Κυριακή 4/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Αναζητάτε την αποκλειστικότητα, αλλά εσείς δεν φέρεστε μέχρι τώρα όπως θα έπρεπε. Για να διατηρηθεί ο δεσμός σας, αλλάξτε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σύντροφος για τους περισσότερους Ταύρους θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία. Το βράδυ εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας και πάλι δοκιμάζετε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Οι συγκυρίες σήμερα σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και κερδίζετε τον άνθρωπο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή.

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή κατά τη διάρκεια της μέρας επηρεάζεται θετικά και αγγίζοντας το τέλειο! Ο σύντροφος θα έχει κι αυτός καλή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ευαισθητοποίηση και οι υπαρξιακές ανησυχίες που έχετε δεν θα πρέπει να εισβάλλουν στη σχέση σας προβληματίζοντας το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες καταστάσεις, ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς και την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη, κατευθύνοντας τις αποφάσεις σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί με το σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε, επιτέλους έρχεται!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990