Γιατί Τα Ζώδια Τρελαίνονται Όταν Δεν Παίρνουν ‘Likes

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

"Γιατί Τα Ζώδια Τρελαίνονται Όταν Δεν Παίρνουν ‘Likes’ Στα Social Media: Η Ψυχολογική Ανάλυση Στη Ζωδιακή Εποχή της Ενημέρωσης"

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κάποια ζώδια τρελαίνονται όταν οι φωτογραφίες τους δεν κατακλύζονται από ‘likes’ και καρδιές; Αν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Ας ρίξουμε μια πιο χαλαρή ματιά στις αντιδράσεις των ζωδίων όταν η επιβεβαίωση των social media αργεί να έρθει.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο Κριός δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν ήδη προσφέρει το θρόισμα της επιβεβαίωσης. Αν δεν γεμίζουν τις φωτογραφίες του με ‘likes’, θα ανεβάσει κι άλλη φωτό και θα κάνει και μια "dramatic" ανάρτηση στο story του για να ανακτήσει την προσοχή. Δεδομένου του έντονου ενθουσιασμού του, είναι έτοιμος να κηρύξει πόλεμο στο αδυσώπητο αλγόριθμο!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος βλέπει τη ζωή σαν μια γλυκιά απόλαυση, και περιμένει την επιβεβαίωση ως φυσικό επακόλουθο. Αν δεν πάρει τα αναμενόμενα ‘likes’, θα αρχίσει να αναρωτιέται αν η φωτογραφία του δεν είναι αρκετά νόστιμη. Ίσως να αρχίσει να σερβίρει καφέ και κέικ μόνο για να δει αν οι άνθρωποι θα του δώσουν περισσότερη προσοχή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι αγαπούν τη δημοσιότητα και την αλληλεπίδραση, οπότε όταν η επιβεβαίωση αργεί, αρχίζουν να βγάζουν νέες, πιο ανατρεπτικές φωτογραφίες. Ενδεχομένως να δείτε μια νέα σειρά από selfies, απίθανες ιστορίες και ίσως και μια viral τάση που να μην είχατε φανταστεί ποτέ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος είναι σαν το ευαίσθητο παιδάκι της αστρολογικής οικογένειας. Αν δεν λάβει την αγάπη που περιμένει, μπορεί να τραβήξει το σκηνικό και να κλειστεί στον εαυτό του, έχοντας μια συνεδρία αναλύσεων με τη φωτογραφία του και αναρωτώμενος αν έχει καταστρέψει το σύμπαν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ο Λέων είναι το κέντρο της προσοχής και αν δεν πάρει την επιβεβαίωση που επιθυμεί, το θέμα θα γίνει headline στα social media. Θα δημοσιεύσει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή φωτογραφία και, αν χρειαστεί, θα γράψει μια αυτοβιογραφία για να ανακτήσει την προσοχή.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Η Παρθένος είναι η τελειομανής των social media. Αν τα ‘likes’ δεν είναι όπως πρέπει, θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφίες της, προσπαθώντας να βρει πιο μικρό ελάττωμα μπορεί να έχει προκαλέσει την έλλειψη επιβεβαίωσης. Έτοιμη να ξανακάνει το styling, το φωτισμό και την υπογραφή!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός λατρεύει την αρμονία και την αποδοχή. Αν η επιβεβαίωση δεν έρχεται, μπορεί να προχωρήσει σε απελπισμένα βήματα, όπως να αναρτήσει κάτι ακόμη πιο κομψό ή να προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή με ευγενικά σχόλια και likes σε άλλους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Ο Σκορπιός είναι έντονος και μυστικοπαθής. Αν δεν λάβει την επιβεβαίωση που περιμένει, μπορεί να αρχίσει να αναλύει ποιοι «απώντες» μπορεί να κρύβουν κάποιο κρυμμένο σχέδιο. Ίσως να βυθιστεί στη συνωμοσιολογία για να κατανοήσει το γιατί τα ‘likes’ του καθυστερούν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης είναι συνήθως ανεξάρτητος και απρόβλεπτος. Αν η επιβεβαίωση δεν έρχεται, θα προχωρήσει στην επόμενη περιπέτεια χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενδέχεται να πάει για έναν μαραθώνιο ταξιδιού ή να αναρτήσει μια φωτό από τον τελευταίο του καφέ στο εξωτερικό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως είναι πρακτικός και επιδιώκει την επιτυχία. Αν δεν πάρει τα ‘likes’ που περιμένει, μπορεί να ανασυγκροτήσει τη στρατηγική του, προσπαθώντας να κατανοήσει αν χρειάζεται να επενδύσει σε καλύτερη φωτογραφική μηχανή ή στρατηγική κοινωνικών μέσων.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι ανατρεπτικός και καινοτόμος. Αν δεν πάρει την επιβεβαίωση που θέλει, μπορεί να την αγνοήσει και να βρει κάτι εντελώς νέο και πρωτοπόρο για να δημοσιεύσει. Για αυτόν, το social media είναι περισσότερο για δημιουργικότητα παρά για επιβεβαίωση.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και συναισθηματικοί. Αν δεν πάρουν τα ‘likes’ που περίμεναν, μπορεί να κλείσουν τα social media και να αφιερωθούν στο να βρουν την εσωτερική τους γαλήνη μέσα από τα όνειρα και τη φαντασία τους.

Η επαγγελματική αποδοχή από τα social media μπορεί να είναι μία περίεργη και χιουμοριστική αναμέτρηση για τα ζώδια. Είτε ψάχνετε την επιβεβαίωση για να ενισχύσετε τη διάθεση σας είτε απλά προσπαθείτε να κατανοήσετε τα πιο περίεργα αστρολογικά σενάρια, το σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι τα ‘likes’ δεν καθορίζουν την αξία μας!
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990