Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου: Οικονομικές Κρίσεις και Πολιτικές Παραιτήσεις

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Η Νέα Σελήνη της 3ης Σεπτεμβρίου 2024, στις 11 μοίρες και 4 λεπτά της Παρθένου, στον 2ο οίκο, φέρνει μια εποχή σημαντικών αλλαγών και προκλήσεων, κυρίως στους τομείς της οικονομίας, των δημόσιων υπηρεσιών και των πολιτικών δομών.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες, προσδιορίζοντας κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν παγκόσμια κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά θέματα.

Επίδραση της Νέας Σελήνης σε Παγκόσμιο Επίπεδο
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, συνδεδεμένη με την ανάλυση και τη βελτίωση, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση και την οργάνωση των δημόσιων υπηρεσιών. Όμως, η αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς, στον 8ο οίκο, προμηνύει σοβαρές προκλήσεις που ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρές συνέπειες:
  • Δημόσια Υγεία και Οργανισμοί:
Η αντίθεση αυτή υποδηλώνει πιθανή εξασθένηση των οργανισμών υγείας και προβλήματα στα δημόσια νοσοκομεία και υγειονομικές υπηρεσίες. Υπάρχει κίνδυνος αυξημένης θνησιμότητας, ιδιαίτερα μεταξύ ηλικιωμένων και ατόμων που κατείχαν ή κατέχουν σημαντικές θέσεις, όπως πολιτικοί και προσωπικότητες δημόσιου βίου. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και αυξημένες προκλήσεις για τα δημόσια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.
  • Οικονομικά Θέματα:
Η Νέα Σελήνη φέρνει ενδείξεις για πιθανή αύξηση φόρων, απώλεια δημοσίων εσόδων και κατασχέσεις. Οι προβλέψεις περιλαμβάνουν πτωχεύσεις τραπεζών, βαριά εθνικά έξοδα και ζημιές στις χρηματιστηριακές αγορές. Οι κυβερνήσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες και αυξημένες πιέσεις για οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Σημαντικές Όψεις και Συνέπειες
  • Τετράγωνο Ερμή στον Λέοντα με Ουρανό στον Ταύρο (1ος-10ος Οίκος):
Το τετράγωνο αυτό υποδηλώνει μεγάλες εντάσεις ανάμεσα σε προσωπικές ιδέες και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Η δυσαρέσκεια των πολιτών ενδέχεται να οδηγήσει σε προσωπικές επιθέσεις και δυσφημίσεις από τα ΜΜΕ, προκαλώντας ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις στον πολιτικό τομέα. Αυτές οι εξελίξεις μπορούν να αναγκάσουν κυβερνητικούς κύκλους να πάρουν ριζικές αποφάσεις, ακόμα και να οδηγήσουν σε παραιτήσεις και μεγάλες ανατροπές.
  • Τετράγωνο Άρη στους Διδύμους με Ποσειδώνα στους Ιχθείς (11ος-8ος Οίκος):
Η όψη αυτή προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις, οδηγώντας σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες με κίνδυνο για την ασφάλεια των διαδηλωτών. Υπάρχει κίνδυνος για μεγάλες αναταραχές στους κυβερνητικούς κύκλους, με πιθανές ασθένειες ή θανάτους μεταξύ των μελών, καθώς και σοβαρές διαφωνίες και ρήξεις σε κόμματα και κινήματα. Οι πολεμικές ενέργειες μπορεί να επηρεαστούν σημαντικά από διαταραχές στις προμήθειες.
  • Τετράγωνο Δία στους Διδύμους με Κρόνο στους Ιχθείς (11ος-8ος Οίκος):
Αυτή η όψη προμηνύει θρησκευτικές και οικονομικές διαφωνίες, με πιθανές συλλήψεις και εξευτελισμούς πολιτικών. Οι διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικές ψηφοφορίες και πολιτική αποδοκιμασία. Οι πολιτικοί κύκλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις και προβλήματα διαχείρισης.

Χώρες που Επηρεάζονται και Περιοχές Επεισοδίων

1. Χώρες με Οικονομικές Δυσκολίες και Δημόσια Υγεία
  • Χώρες με Οικονομικά Προβλήματα:
α. Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία: Χώρες με ήδη επιβαρυμένα δημόσια οικονομικά ή υψηλό δημόσιο χρέος ενδέχεται να δουν αυξημένη πίεση και προβλήματα όπως αύξηση φόρων, πτώχευση τραπεζών ή σημαντικές αλλαγές στις οικονομικές πολιτικές.
β. Χώρες της Λατινικής Αμερικής: Πιο ευάλωτες στην οικονομική αναταραχή λόγω των ήδη υφιστάμενων οικονομικών κρίσεων και πολιτικών αβεβαιοτήτων.
  • Δημόσια Υγεία:
α. Ινδία, Βραζιλία: Χώρες με μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες και ενδεχόμενα προβλήματα στις υγειονομικές υποδομές μπορεί να δουν αυξημένα προβλήματα υγείας, αναστάτωση και προκλήσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας.

2. Πολιτική Αστάθεια και Κοινωνικές Αναταραχές
  • Χώρες με Πολιτική Αστάθεια:
α. ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία: Οι πολιτικές ανατροπές, η δυσαρέσκεια των πολιτών και οι συγκρούσεις μπορεί να επηρεάσουν τις χώρες αυτές με έντονα επεισόδια, όπως σκάνδαλα ή ανατροπές κυβερνήσεων.
β. Χώρες της Μέσης Ανατολής (Συρία, Ιράκ): Υποκείμενες σε πολιτική και κοινωνική αναταραχή, μπορεί να δουν σημαντικές εξελίξεις και συγκρούσεις λόγω των εντάσεων.
  • Κοινωνικές Διαμαρτυρίες:
α. Γαλλία, Ισπανία: Χώρες με έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα ενδέχεται να δουν αυξημένα επεισόδια διαμαρτυριών και κοινωνικών αναταραχών, ειδικά σε σχέση με τα οικονομικά μέτρα και τις κυβερνητικές αποφάσεις.

3. Οικονομικές και Πολιτικές Ανατροπές
  • Χώρες με Εθνικά Έξοδα και Χρηματιστήρια:
α. Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γερμανία, Γαλλία): Μεγάλα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν στα χρηματιστήρια και τις οικονομίες λόγω της σύνθετης οικονομικής κατάστασης και των ενδεχόμενων προβλημάτων με τα εθνικά έξοδα.
β. Κίνα: Καθώς είναι κεντρική στη διεθνή οικονομία, τυχόν προβλήματα μπορεί να έχουν παγκόσμιες επιπτώσεις και να επηρεάσουν το χρηματιστήριο και τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις.

4. Πολεμικές Ενέργειες και Κοινωνικές Αναταραχές
  • Πολεμικές Ενέργειες:
α. Ουκρανία, Κορέα: Ειδικά σε περιοχές που βιώνουν ήδη συγκρούσεις ή έχουν γεωπολιτικές εντάσεις, τα προβλήματα με προμήθειες ή στρατηγικές ενδέχεται να προκαλέσουν νέες κρίσεις.

5. Επιπτώσεις σε Κοινωνικές Επικοινωνίες:

α. Χώρες της Αφρικής με πολιτική αναταραχή (Σομαλία, Λιβύη): Η κοινωνική αναστάτωση και οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να ενταθούν λόγω των αυξημένων πιέσεων και των διαφωνιών για την κατανομή των πόρων και των πολιτικών αλλαγών.

Η Νέα Σελήνη της 3ης Σεπτεμβρίου 2024 φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομία, την υγειονομική περίθαλψη και την πολιτική κατάσταση. Οι προκλήσεις που προκύπτουν από τις όψεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Άρη και τον Δία υποδηλώνουν μια περίοδο έντονων ανατροπών και δυσκολιών. Οι κυβερνήσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες θα κληθούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, με ενδεχόμενες κοινωνικές αναταραχές και οικονομικές πιέσεις. Η προσοχή στις ανατροπές και η προετοιμασία για τη διαχείριση των κρίσεων θα είναι κρίσιμες για την επιτυχία και την ευημερία στις επόμενες εβδομάδες.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990