Πώς τα Ζώδια Κρυφοκοιτάζουν τον Σύντροφό τους

Πώς τα Ζώδια Κρυφοκοιτάζουν τον Σύντροφό τους
Ο Αστρολογικός Οδηγός για Επιτήρηση με Στυλ!

Κριέ, όταν έχεις υποψίες, μην το σκέφτεσαι πολύ! Χτύπα την πόρτα, κανε τις ερωτήσεις σου με ένταση και τράβηξε την προσοχή του. Δεν έχεις χρόνο για μυστικά και σου αρέσει να λύνεις προβλήματα άμεσα.

Ταύρε, αν αρχίσεις να έχεις υποψίες, κινήσου αργά και σταθερά. Εξέτασε όλα τα στοιχεία με υπομονή και προσήλωση. Θα κάνεις μια ανάλυση για να καταλάβεις την αλήθεια, ακόμα κι αν κάνεις λεπτομερή επεξήγηση.

Δίδυμε, αν υποψιάζεσαι κάτι, θα στείλεις εκατοντάδες μηνύματα και θα κάνεις πολλαπλά τηλεφωνήματα. Είσαι πάντα έτοιμος για αναλύσεις και εξετάσεις, και θα συγκεντρώσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια.

Καρκίνε, όταν έχεις υποψίες, θα μπλέξεις τα συναισθήματα και τις αντιφάσεις. Μπορείς να αρχίσεις  να κρύβεσαι πίσω από τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να ρωτάς για να δεις αν το σύντροφό σου θα αποκαλύψει κάτι.

Λέων, όταν παρακολουθείς τον σύντροφό σου με υποψίες, θα κάνεις με στυλ και μεγαλείο. Σίγουρα δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δείξεις ότι είσαι σε ετοιμότητα, και η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι τα όπλα σου.

Παρθένε, αν αρχίσεις να έχεις υποψίες, θα συγκεντρώσεις όλες τις λεπτομέρειες με αφοσίωση. Θα καταγράψεις όλα τα μικρά στοιχεία και θα αναλύσεις κάθε κίνηση για να διαπιστώσεις αν οι υποψίες σου είναι δικαιολογημένες ή όχι.

Ζυγέ, αν σου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Μπορεί να προσπαθήσεις να αναλύσεις την κατάσταση με τη λογική και να προσπαθήσεις να βρεις μια λύση που θα ικανοποιήσει και τους δύο.

Σκορπιέ, όταν έχεις υποψίες, θα εισχωρήσεις βαθιά. Η ενόρασή σου και η αποφασιστικότητά σου θα σε οδηγήσει να ερευνήσεις τα κρυφά στοιχεία, και δεν θα ησυχάσεις αν δεν διακρίνεις την αλήθεια, όπως κι αν είναι.

Τοξότη, αν παρατηρείς κάτι ύποπτο, θα δώσεις μεγάλη προσοχή στις αντιφάσεις και τις ανακολουθίες. Είσαι διαρκώς σε αναζήτηση της αλήθειας και δεν θα διστάσεις να ρίξεις μια ματιά στο ευρύτερο πλαίσιο για να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Αιγόκερε, όταν έχεις υποψίες, θα σκεφτείς στρατηγικά. Θα αναλύσεις την κατάσταση με την ψυχραιμία και τη λογική, συγκεντρώνοντας αποδείξεις για να καταλήξεις σε συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αλήθεια.

Υδροχόε, αν νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, θα δεις την κατάσταση με πρωτοποριακό και ασυνήθιστο τρόπο. Θα χρησιμοποιήσεις την αναλυτική σου σκέψη και τις εξετάσεις όλων των πτυχών της κατάστασης για να καταλήξεις σε μια δημιουργική λύση.

Ιχθύ, όταν έχεις υποψίες, θα βυθιστείς στις συναισθηματικές σου αντιδράσεις. Θα παρακολουθήσεις και θα νιώσεις τις ενέργειες του συντρόφου σου με μια σχεδόν διαισθητική ικανότητα. Η συναισθηματική σου σύνδεση θα σε καθοδηγήσει στην αλήθεια, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αντιμετωπίσεις τις δικές σου εσωτερικές ανησυχίες.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990