Παγκόσμια Επίδραση από το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα 11/08

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα είναι μια έντονη αστρολογική όψη που μπορεί να φέρει συναισθηματική ένταση, κρυφές υποψίες και περιορισμούς σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, αναδεικνύονται θέματα εξουσίας, ελέγχου και βαθιά κρυμμένων συναισθημάτων.

Παγκόσμια Επίδραση
  1. Πολιτική Ένταση: Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η όψη μπορεί να φέρει εντάσεις στις πολιτικές και διεθνείς σχέσεις. Ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις εξουσίας, όπου τα έθνη ή οι ηγέτες προσπαθούν να επιβάλουν τον έλεγχο ή να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, προκαλώντας αντιδράσεις και ανησυχία.
  2. Αποκαλύψεις και Σκάνδαλα: Ο Πλούτωνας συχνά συνδέεται με αποκαλύψεις και το ξεσκέπασμα κρυφών θεμάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, μπορεί να εμφανιστούν σκάνδαλα ή κρυφές πληροφορίες που προκαλούν σοκ ή δημιουργούν κλίμα δυσπιστίας.
  3. Οικονομική Αβεβαιότητα: Αυτή η όψη μπορεί επίσης να επηρεάσει τις οικονομικές αγορές, προκαλώντας αστάθεια ή φόβο για τον έλεγχο των οικονομικών πόρων. Μπορεί να υπάρξουν φαινόμενα περιορισμών και ελέγχου των πόρων, δημιουργώντας ανασφάλεια.
  4. Ψυχολογικές Αναταράξεις: Σε συλλογικό επίπεδο, οι άνθρωποι μπορεί να αισθανθούν αυξημένο άγχος, φόβο και ανασφάλεια. Η ένταση μπορεί να προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις ή διαμαρτυρίες, καθώς η συναισθηματική φόρτιση θα είναι αυξημένη.
Συμβουλή
Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της όψης να διατηρηθεί η ψυχραιμία και να αποφευχθούν βιαστικές αντιδράσεις. Οι καταστάσεις μπορεί να φαίνονται πιο απειλητικές από ό,τι πραγματικά είναι, και είναι καλό να διατηρηθεί η ισορροπία και η λογική.
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990