Αυτή είναι η Παρθένος καρδιά μου 22/8/2024

Αυτή είναι η Παρθένος καρδιά μου  22/8/2024

Από 22/8/2024 στις 17:56 μέχρι τις 22/9/2024 15:45 θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο της Παρθένου. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!


Ο τρόπος που επικοινωνεί : Μετρημένοι, αναλυτικοί και υπεύθυνοι παρουσιάζονται στον τρόπο που επικοινωνούν και πάντα σέβονται την άποψη και το πρόσωπο των άλλων.

Ο σύντροφος που αναζητά : Ο 7ος Ηλιακός Οίκος στους Ιχθύς τους φέρνει πρόσωπα ευαίσθητα που οι Παρθένοι έλκονται και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ασφάλεια και θαλπωρή.

Οι φοβίες και οι ενοχές του : Γενικά είναι πρόσωπα που συχνά υποβάλλονται ενοχοποιώντας τον εαυτό τους και έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση καθώς θεωρούν πως για όλα ευθύνονται οι ίδιοι, κάτι που τους φορτώνει με άγχος.

Το πως διαχειρίζεται τα κεφάλαιά του : Με τον 8ο Ηλιακό Οίκο στον Κριό, χρειάζονται με μία προσοχή στη διαχείριση κεφαλαίων καθώς προκύπτουν καταστάσεις που τους φέρνουν σε βιαστικές κινήσεις και συχνά απρόσεχτες στον χειρισμό κεφαλαίων. 

Το επάγγελμα που του ταιριάζει : Οι Παρθένοι είναι υπεύθυνοι σε ότι αναλαμβάνουν. Χρήσιμοι ως θεραπευτές και ασυναγώνιστοι ως λογιστές και σύμβουλοι.

Το σπίτι και η διακόσμηση του : Καθαρό και πάντα τακτοποιημένο το σπίτι και οι προσωπικοί χώροι που συνήθως είναι απλά διακοσμημένοι και απέριττοι.

Οι στόχοι και οι επιθυμίες του : Έχουν τη θέληση να είναι ωφέλιμοι και παραγωγικοί ενώ ως στόχο θέτουν την εξυπηρέτηση και την παροχή βοηθείας στους συνανθρώπους τους.

Η κοινωνική του ζωή : Δεν είναι πρόσωπα με έντονη κοινωνική ζωή καθώς είναι χαμηλών τόνων, αλλά συναναστρέφονται καθημερινά με πρόσωπα κυρίως απ’ την εργασία τους.

Από την Μαρία Μιχαήλου
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για την Παρθένο κάλεσε με στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990