Αισθηματικά Ταρώ 31/8-1/9/2024

Αισθηματικά Ταρώ 31/8-1/9/2024

Για Σαββατοκύριακο 31/8-1/9/2024 


Για Σάββατο 31/8/2024

ΚΡΙΟΣ
Είστε πλέον συναισθηματικά ώριμοι και κατασταλαγμένοι, ξεχνάτε τους φόβους σας και αντιμετωπίζετε τη ζωή αναζωογονημένοι και χαρούμενοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σύντροφος σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα και την κατανόησή του. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται η σχέση σας να διατηρηθεί επί μακρόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει αγαπητοί μου φίλοι να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές, μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Η αναζήτηση εμπειριών έχει το ανάλογο συναισθηματικό κόστος.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ όμορφη η σημερινή μέρα για εσάς φίλοι μου! Θα νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε απέναντι στο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε τη συζήτηση με το ταίρι σας που μπορεί να προκαλέσει προστριβές. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάντε τους απολογισμούς σας. Αν η σχέση σας άντεξε από τους κραδασμούς του περασμένου μήνα, μην διστάσετε να την οδηγήσετε σε επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αδέσμευτοι να περιμένετε νέες επαφές. Το πάθος σας ωθεί σε μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά που σας βοηθά να προβάλλετε την προσωπικότητά σας.


Για Κυριακή 1/9/2024

ΚΡΙΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μία καινούργια γνωριμία σας αναστατώνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Αρκετοί σήμερα θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ερωτικός τομέας σήμερα θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα, συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θαυμάσια ημέρα σήμερα για τα ερωτικά σας! Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα τα συμβάντα θα σας ανταμείψουν με αρκετή δόση ρομαντισμού και αισιοδοξίας. ‘Πετάξτε‘ τα δυσάρεστα συναισθήματα λειτουργώντας θετικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που κινεί φίλοι μου το ενδιαφέρον σας. Περάσετε μια ευχάριστη και ερωτική βραδιά μαζί του.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990