Αισθηματικά Ταρώ 30/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 30/8/2024

Για Παρασκευή 30/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Οι δεσμευμένοι Κριοί σήμερα, φαίνεται να παίρνετε δυναμικές αποφάσεις για τη σχέση τους. ο σύντροφός σας είναι σύμφωνος.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε ή κατακτηθείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο προβλήματα στο δεσμό σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ
Ο σύντροφος σας ζηλεύει και ίσως έχει δίκιο! Οι άτακτοι του ζωδίου σας καλά θα κάνουν να προσέχουν, καθώς ο κίνδυνος αποκαλύψεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Εκφράστε την αγάπη σας στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνθήκες στρέφουν το ερωτικό ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δεσμευμένοι, γκρεμίζετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομονωθεί από το σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή γίνετε συντροφική και αρμονική.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και το σεξ-απήλ σας στα υψηλότερα επίπεδα!


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990