Αισθηματικά Ταρώ 28/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 28/8/2024

Για Τετάρτη 28/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή σας με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνιση και η αισιοδοξία σας τον/την έχει γοητεύσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το σκηνικό της βραδιάς, σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες. Στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αντεπεξέλθει περίφημα ο σύντροφος.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. Χαρείτε άφοβα τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή εάν θέλετε να τη βελτιώσετε.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο εγωισμός θα φέρει τη σημερινή μέρα προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική ζωή κάποιων από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να είστε προσεχτικοί. Το κυνήγι της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν ερωτικό αντικείμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της μέρας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και μην κινήστε μόνο με γνώμονα το ένστικτο της ασφάλειας.

ΙΧΘΕΙΣ
Στα αισθηματικά οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά! Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990