Αισθηματικά Ταρώ 27/8/2024


Αισθηματικά Ταρώ 27/8/2024

Για Τρίτη 27/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε στον περίγυρο ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες της βραδιάς σήμερα φέρνουν εύνοια στα αισθηματικά σας. Η ακτινοβολία σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ
Η κατάσταση σήμερα αρκετών του ζωδίου σας θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι.

ΖΥΓΟΣ
Το σκηνικό σήμερα επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κυριαρχείστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η λεκτική έκφραση των αισθημάτων σας θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς σήμερα. Πείτε στο σύντροφό σας πως αισθάνεστε για αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, οι καταστάσεις της μέρας τονώνουν τον αυθορμητισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς.

ΙΧΘΕΙΣ
Με την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό και την λαμπερή σας προσωπικότητα, κερδίζετε στα σημεία και βγαίνετε νικητές σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990