Αισθηματικά Ταρώ 26/8/2024

Αισθηματικά Ταρώ 26/8/2024
Για Δευτέρα 26/8/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε διατεθειμένοι να δώσετε πολλά για να αποκτήσετε στην ερωτική σας ζωή ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και συντροφικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δώστε προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφος. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα εισβάλετε παρορμητικά κατά κάποιο τρόπο στη ζωή των ατόμων που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη!

ΛΕΩΝ
Οι δεσμευμένοι Λέοντες χαίρονται την αρμονία που υπάρχει μεσ’ στη σχέση τους. Κάντε ευχάριστες εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να κάνετε τη σχέδια με το σύντροφο είναι εποικοδομητικό. Οι αδέσμευτοι, καλό θα είναι να έρθουν στη θέση του ατόμου που τους φλερτάρει.

ΖΥΓΟΣ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος φαίνεται να δημιουργεί εκπλήξεις στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται δεν είναι λίγες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μοναξιά είναι δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει μία γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα γίνεστε το αντικείμενο του πόθου του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές το βράδυ στιγμές μαζί του.

ΙΧΘΕΙΣ
Το βράδυ θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Εξετάστε πρώτα εάν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990