Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 5-8-2024

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Στην Αρχαία Ελλάδα η Αφροδίτη ήταν η Θεά του Έρωτα αλλά και της ομορφιάς, στοιχεία που αποτυπώνονται αστρολογικά και στον αντίστοιχο πλανήτη.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, στις 5 Αυγούστου 2024 στις 05:23 π.μ. θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου που εκφράζει τη λογική, την εργασία, την καθημερινότητα και απ’ αυτή τη θέση θα αποδειχθεί ευεργετική για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη αλλά και την μόδα, ενώ θα εκλεπτύνει εργασιακές σχέσεις, θα φέρει ειδύλλια ερωτικά μέσα σε επαγγελματικούς χώρους και θα φέρει και μία εκλογίκευση των συναισθημάτων, κάτι που δε βοηθά ενθουσιώδεις έρωτες.
Η παραμονή της Αφροδίτης στην Παρθένο απ’ τις 5/8 και ώρα 05:23 π.μ. μέχρι και 29/8/2024 16:24 θα ευνοήσει με την παρουσία της ιδιαίτερα τα Ζώδια της Γης δηλαδή τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους καθώς και Καρκίνους και Σκορπιούς. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ την Παρθένο που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990