Πώς Κάθε Ζώδιο "Δουλεύει" (ή και Όχι) στο Δημόσιο με Χιουμοριστική Διάθεση

Ζώδια Δημόσιος υπάλληλος
Ας ρίξουμε μια διασκεδαστική ματιά στο πώς κάθε ζώδιο τεμπελιάζει στη δουλειά του στο δημόσιο, με μερικές κωμικές πινελιές!


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ο Κριός φτάνει στο γραφείο με φόρα, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για δράση. Μέχρι τις 10:00, έχει ήδη καταφέρει να "διοργανώσει" μια κρίση που δεν υπήρχε. Μετά από αυτό, αποφασίζει ότι αξίζει ένα διάλειμμα... για να παίξει με το γιογιό του και να πιει καφέ. Η εργασία μπορεί να περιμένει, γιατί χρειάζεται να "φορτίσει" τις μπαταρίες του.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι ο γευσιγνώστης του γραφείου. Έχει κρυφά σνακ παντού, από μπισκότα μέχρι τυράκια. Κάθε 15 λεπτά κάνει "μια μικρή γευστική δοκιμή" για να αντέξει τη βαρετή εργασία. Μερικές φορές, οι συνάδελφοι τον πιάνουν να μασουλάει κάτι ενώ προσποιείται ότι σκέφτεται βαθιά ένα έγγραφο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο Δίδυμος είναι ο master της πολυλογίας στο γραφείο. Αρχίζει με κουβέντα για το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς, καταλήγει σε συζήτηση για τις διακοπές του και πριν το καταλάβεις, η μέρα έχει περάσει χωρίς να αγγίξει τη δουλειά του. Όταν επιτέλους κάτσει στο γραφείο του, αλλάζει παράθυρα με ταχύτητα φωτός, απλώς για να φαίνεται πολυάσχολος.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος είναι το "μαμάκι" του γραφείου. Περνάει τη μισή μέρα να φροντίζει το φυτό του στη γλάστρα και να ανησυχεί αν πήρε αρκετό φως. Η άλλη μισή μέρα πάει στο να στέλνει μηνύματα στη γιαγιά του για να σιγουρευτεί ότι έφαγε το πρωινό της. Τελικά, λίγο πριν σχολάσει, γράφει βιαστικά κάτι για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Λέων είναι το απόλυτο fashion icon του γραφείου. Ποιος έχει χρόνο για δουλειά όταν πρέπει να ταιριάξεις το χρώμα του βερνικιού νυχιών με τα παπούτσια; Ανάμεσα στο να βγάλει selfies στο μπάνιο και να διοργανώσει άτυπους διαγωνισμούς ενδυματολογίας με τους συναδέλφους, η μέρα κυλάει ευχάριστα. Εργασία; Κάποιος άλλος μπορεί να το αναλάβει!

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ο Παρθένος έχει οργανώσει το γραφείο του με ακρίβεια εκατοστού. Αφού περάσει τη μισή μέρα να τακτοποιεί τα μολύβια του ανά χρώμα, ασχολείται με το να διορθώνει την παραμικρή λέξη στα έγγραφα, που φυσικά δεν είναι ποτέ αρκετά καλά. Όταν έρθει η ώρα να δουλέψει, βρίσκει πάντα μια λεπτομέρεια που χρειάζεται "επανεξέταση".

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός είναι ο ειρηνοποιός του γραφείου. Περνάει τη μέρα του προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους πάντες, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει από πού να ξεκινήσει. Τελικά, καταλήγει να προσκαλέσει όλους τους συναδέλφους σε ένα "σύντομο" meeting για να συζητήσουν τι θα παραγγείλουν για μεσημεριανό. Η δουλειά μπορεί να περιμένει, η αρμονία είναι προτεραιότητα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο Σκορπιός είναι ο νίντζα της τεμπελιάς. Θα σε κοιτάξει με έντονο βλέμμα και θα σου πει ότι εργάζεται σε κάτι "πολύ σημαντικό", αλλά στην πραγματικότητα ψάχνει συνωμοσίες στο internet. Ο καλύτερος στο να εξαφανίζεται για "μυστικές αποστολές", που περιλαμβάνουν έναν μακρύ καφέ και λίγο social media.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης είναι ο λάτρης της ελευθερίας. Όταν δεν σκέφτεται την επόμενη μεγάλη του περιπέτεια, περνάει τη μέρα του κάνοντας διαλείμματα για "έμπνευση". Μεταξύ των ταξιδιωτικών βίντεο στο YouTube και των αναζητήσεων για το καλύτερο σακίδιο πλάτης, ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβει. Τη δουλειά θα την κάνει αύριο... ή μεθαύριο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται εργατικός, αλλά είναι ειδικός στο να εκμεταλλεύεται τη θέση του. Θα καλέσει τους άλλους να δουλέψουν σκληρά, ενώ αυτός θα ασχοληθεί με "στρατηγικές σκέψεις" που περιλαμβάνουν αρκετή ώρα στον καναπέ του γραφείου. Όταν τον ρωτήσεις τι κάνει, θα απαντήσει σοβαρά: "Σκέφτομαι το μέλλον της εταιρείας."

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι ο εξωγήινος του γραφείου. Καθισμένος στο γραφείο του, δείχνει απόμακρος και βαθιά σκεπτόμενος. Στην πραγματικότητα, σχεδιάζει τη διάσωση του πλανήτη ή σκέφτεται πώς να δημιουργήσει την επόμενη μεγάλη κοινωνική επανάσταση. Η εργασία για αυτόν είναι απλά μια διάσπαση από τις μεγάλες του ιδέες.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύς βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο. Κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή του, αλλά στην πραγματικότητα φαντάζεται ότι είναι σε μια παραλία με κοκτέιλ. Αν τον ρωτήσεις τι κάνει, θα σου απαντήσει με κάτι τόσο δημιουργικό, που θα αναρωτηθείς μήπως εσύ είσαι αυτός που ονειρεύεται. Η δουλειά του; Θα την ολοκληρώσει μόλις επιστρέψει από τον φανταστικό του κόσμο.

Συνολικά, κάθε ζώδιο έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να αποφεύγει τη δουλειά με στιλ και χιούμορ. Για αυτούς, η εργασία μπορεί να περιμένει – η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε, και αυτό το κάνουν με τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν!
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990