Όταν τα Ζώδια Κρίνουν την Εικόνα

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Από Φίλτρα και Επικοινωνία σε Χαστούκια της Πραγματικότητας!

Κριέ: «Κριέ, την πάτησες! Σκέφτηκες ότι θα βρεις τη θεά της οθόνης, αλλά τελικά ανακάλυψες ότι δεν είναι όλα τα φίλτρα ευλογημένα. Χαλάρωσε, είσαι ακόμα η πιο γοητευτική αταξία!»

Ταύρε: «Ταύρε, μήπως είχε φτιάξει λίγο υπερβολικές προσδοκίες; Το να φτιάχνεις τη ρομαντική εικόνα στα social media δεν σημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι η ίδια λαμπερή. Καλή τύχη με την αληθινή εκδοχή του φαγητού!»

Δίδυμοι : «Δίδυμε, όταν η εικόνα σου στη σελίδα προφίλ έχει τρία διαφορετικά φίλτρα και συναντήσεις την πραγματικότητα, μην ανησυχείς. Είναι φυσιολογικό να ξεκινήσεις να κάνεις συζητήσεις με το κάλυμμα του κρεβατιού για παρηγοριά.»

Καρκίνος : «Καρκίνε, αν η εικόνα που είδες είχε το glamour της Hollywood, αλλά η πραγματικότητα είναι πιο κοντά στη βιντεοκασέτα του 90', μην απογοητεύεσαι. Απλά χρειάζεσαι λίγο περισσότερο αλάτι για να καλύψεις την ξηρότητα.»

Λέων : «Λέοντα, μην τρομάξεις αν η φωτογραφία έμοιαζε με εξώφυλλο περιοδικού και το ραντεβού με το κορίτσι σου μοιάζει με μία σκηνή από βίντεο κλιπ της δεκαετίας του '80. Όλοι κάνουμε λάθη, και μερικές φορές η λάμψη χρειάζεται λίγο περισσότερο editing.»

Παρθένος : «Παρθένε, αν η εικόνα φαίνεται σαν να ήρθε απ' το στούντιο και η πραγματικότητα σου φαίνεται πιο ακατάστατη, μην ανησυχείς. Είσαι επαγγελματίας στην ανάλυση, οπότε ίσως να ξεκινήσεις να αξιολογείς και τα φίλτρα!»

Ζυγός : «Ζυγέ, όταν το Instagram αποδείχθηκε πιο ρομαντικό απ' ό,τι το πρόσωπο που συνάντησες, μην ανησυχείς. Το αγαπημένο σου στυλ μπορεί να έχει κάποιες “αποχρώσεις” στην πραγματικότητα.»

Σκορπιός : «Σκορπιέ, αν η εικόνα φαινόταν σαν ταινία του James Bond αλλά το πραγματικό ραντεβού μοιάζει περισσότερο με την κωμωδία της οικογένειας, μην ανησυχείς. Κάνε ένα “reboot” και προχώρα.»

Τοξότης : «Τοξότη, αν το προφίλ ήταν πιο μαγευτικό από το ταξίδι σου στις εξωτικές παραλίες αλλά η πραγματικότητα μοιάζει με ξενοδοχείο τριών αστέρων, μην απογοητευτείς. Όλα είναι μέρος της περιπέτειας!»

Αιγόκερως : «Αιγόκερε, αν η φωτογραφία έδειχνε το τέλειο corporate look αλλά το ραντεβού έχει άλλη ατμόσφαιρα, μην αγχώνεσαι. Υπομονή και πίστη, η πραγματικότητα μπορεί να έχει περισσότερες εκπλήξεις από τις αναμενόμενες.»

Υδροχόος : «Υδροχόε, αν η εικόνα ήταν από ένα μέλλον γεμάτο τεχνολογία και το ραντεβού μοιάζει με ιστορία του παρελθόντος, μην τρομάξεις. Ονειρέψου ακόμα περισσότερο και δες το από την πλευρά της καινοτομίας.»

Ιχθείς : «Ιχθύ, αν η φωτογραφία φαινόταν σαν παραμύθι και η πραγματικότητα μοιάζει με καθημερινή ζωή, μην ανησυχείς. Είσαι ο κύριος της φαντασίας, οπότε απλά βάλε λίγο περισσότερη μαγεία στην καθημερινότητα!»
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990