Ζώδια και Οδήγηση: Πώς Σκέφτονται την Αγαπημένη τους Κατά Τη Διάρκεια της Οδήγησης

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Πώς Σκέφτονται την Αγαπημένη τους Κατά Τη Διάρκεια της Οδήγησης

Κριός: «Κριέ, όση ταχύτητα κι αν έχεις, το μυαλό σου τρέχει και αυτό προς την αγαπημένη σου! Κράτα το τιμόνι σφιχτά και μην αφήσεις τις σκέψεις σου να κάνεις πιο επικίνδυνη τη διαδρομή. Η επιθυμία σου να φτάσεις γρήγορα στην αγαπημένη σου είναι πανίσχυρη!»

Ταύρος: «Ταύρε, ακόμα κι αν ο δρόμος είναι γεμάτος ανωμαλίες, σκέφτεσαι με τη σιγουριά ότι η αγαπημένη σου είναι η πιο ευχάριστη επιβράβευση στο τέλος της διαδρομής. Η οδήγηση είναι απλή η προθέρμανση για τη συνάντηση με τον αγαπημένο σου στόχο.»

Δίδυμοι: «Δίδυμε, ο δρόμος είναι σαν να έχει συζήτηση μέσα στο μυαλό σου. Ενώ οδηγείς, ταυτόχρονα αναλύεις χιλιάδες σενάρια για την επικείμενη συνάντηση με την αγαπημένη σου. Πάρε μια ανάσα και μην αφήσεις τις σκέψεις σου να αποσπάσεις την προσοχή σου από την οδήγηση!»

Καρκίνος: «Καρκίνε, ακόμα και αν η διαδρομή είναι κουραστική, οι σκέψεις σου είναι γεμάτες συναισθηματική ζεστασιά και νοσταλγία για την αγαπημένη σου. Θυμήσου να κρατάς το αυτοκίνητο σε ευθεία πορεία, για να φτάσεις με ασφάλεια εκεί που επιθυμείς.»

Λέων: «Λέοντα, οδήγηση και αγαπημένη σου είναι ταυτόχρονα η σκηνή του δικού σου show! Σκέφτεσαι με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση τη συνάντηση και η διαδρομή είναι το στάδιο που σε οδηγεί εκεί. Δώσε ένα υπέροχο “show” και στο δρόμο, γιατί η αγαπημένη σου σε περιμένει!»

Παρθένος: «Παρθένε, ακόμα και η διαδρομή μπορεί να γίνει αντικείμενο σχολαστικής παρατήρησης. Σκέφτεσαι κάθε λεπτομέρεια για τη συνάντηση με την αγαπημένη σου και προσπαθείς να βελτιώσεις κάθε πτυχή της διαδρομής. Μην αφήνεις τις λεπτομέρειες να σε αποσπάσουν από το να φτάσεις με ασφάλεια!»

Ζυγός: «Ζυγέ, ενώ οδηγείς, η σκέψη σου είναι γεμάτη ισορροπία και ρομαντισμό για την αγαπημένη σου. Ο δρόμος είναι το μέρος όπου προσπαθείς να συνδυάσεις τη χάρη με την πρακτικότητα, φέρνοντας μαζί την αρμονία και τη ρομαντική σου διάθεση.»

Σκορπιός: «Σκορπιέ, κάθε στροφή και κάθε απόσταση σου θυμίζουν την ένταση που νιώθεις για την αγαπημένη σου. Ο δρόμος μπορεί να είναι γεμάτος συναισθηματική φόρτιση, αλλά κράτα το αυτοκίνητο υπό έλεγχο για να φτάσεις στην επιθυμητή συνάντηση.»

Τοξότης: «Τοξότη, ο δρόμος είναι σαν μια συναρπαστική περιπέτεια για σένα, γεμάτος υποσχέσεις και ελπίδες για την αγαπημένη σου. Όσο περισσότερο σκέφτεσαι τη συνάντηση, τόσο πιο πολύ ο δρόμος γίνεται ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την ευτυχία.»

Αιγόκερως: «Αιγόκερε, η οδήγηση είναι για μια στρατηγική κίνηση προς τον στόχο – την αγαπημένη σου. Το μυαλό σου είναι γεμάτο με σχέδια και οργανωμένα βήματα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Κράτα την προσοχή σου στο δρόμο, γιατί η συνάντηση αξίζει κάθε προσπάθεια.»

Υδροχόος: «Υδροχόε, η οδήγηση μπορεί να είναι η ευκαιρία σου να επεξεργαστείς καινοτόμες ιδέες για την αγαπημένη σου. Ενώ σκέφτεσαι τη συνάντηση, ο δρόμος γίνεται το πεδίο των πιο δημιουργικών σου σκέψεων. Κράτα τον δρόμο ευθύ και τη φαντασία σου απεριόριστη.»

Ιχθύς: «Ιχθύ, η διαδρομή είναι σαν ένα ρομαντικό όνειρο, γεμάτο φαντασία και συναισθηματική φόρτιση. Οδηγώντας, επιθυμείς να φτάσεις με ασφάλεια στην αγαπημένη σου και οι σκέψεις σου είναι γεμάτες με ρομαντικά οράματα. Μην αφήνεις την ονειροπόληση να σε αποσπάσει από την οδήγηση!»
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990