Ζώδια και Φωνές στο Κρεβάτι: Ποιο Ζώδιο Ξεχωρίζει με την Ηχηρή Του Παρουσία;

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ας δούμε πώς μπορούν να αντιδράσουν τα ζώα όταν βρίσκονται στο κρεβάτι και φτάνουν στα όρια:


Κριός: «Κριέ, φώναξε ελεύθερα αν το χρειάζεσαι! Σου αρέσει να είσαι πρωτοπόρος και στο κρεβάτι, οπότε όταν η ένταση ανέβει, δεν θα διστάσεις να δείξεις με δυνατή φωνή.»

Ταύρος: «Ταύρε, αν φτάσεις σε ένταση στο κρεβάτι, ίσως να μην είσαι τόσο εκρηκτικός όσο ο Κριός, αλλά η εστίασή σου στις αισθήσεις μπορεί να προκαλέσει μερικά ήσυχα, αλλά έντονα μουγκρητά.»

Δίδυμοι: «Δίδυμε, αν τα συναισθήματα και η ένταση είναι έντονα, η επικοινωνία σου μπορεί να πάρει φωνητικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να φωνάξεις, αλλά θα κάνεις με στυλ και ποικιλία.»

Καρκίνος: «Καρκίνε, η συναισθηματική σου ένταση στο κρεβάτι μπορεί να εκφραστεί με κλαψούρες ή χαμηλές εκφράσεις, αναδεικνύοντας την ευαίσθητη πλευρά σου.»

Λέων: «Λέοντα, η παρουσία σου είναι πάντα εντυπωσιακή και στο κρεβάτι. Αν η ένταση αυξηθεί, θα φωνάξεις με τόλμη και περηφάνια, γιατί είσαι ο βασιλιάς του δράματος.»

Παρθένος: «Παρθένε, η προσοχή σου στις λεπτομέρειες ίσως δεν σε κάνει να φωνάζεις ιδιαίτερα, αλλά αν η κατάσταση γίνει έντονη, μπορεί να εκφράσεις την ένταση σου με έντονη, εστιασμένη φωνή.»

Ζυγός: «Ζυγέ, η επιθυμία σου για αρμονία μπορεί να περιορίσει τις φωνές σου, αλλά αν το κλίμα είναι κατάλληλο, μπορεί να εκφράσεις μερικά ελαφριά και ρομαντικά ήχους.»

Σκορπιός: «Σκορπιέ, η ένταση και το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε δυνατές, βαθιές κραυγές. Είσαι άκρως έντονος και οι φωνές σου θα αποδεικνύουν.»

Τοξότης: «Τοξότη, η φυσική σου ενέργεια μπορεί να μετατραπεί σε φωνακλάδικες εκφράσεις όταν η στιγμή φτάσει. Αν η ένταση ανέβει, δεν θα διστάσεις να το δείξεις.»

Αιγόκερως: «Αιγόκερε, η σοβαρότητά σου μπορεί να περιορίσει τις φωνές σου, αλλά αν η κατάσταση απαιτεί, μπορεί να εκφράσεις την ένταση σου με την αποφασιστικότητα και την ένταση.»

Υδροχόος: «Υδροχόε, η μοναδική σου προσέγγιση μπορεί να φέρει μοναδικές φωνές και εκφράσεις. Αν η ένταση είναι μεγάλη, θα φωνάξεις με τον δικό σου, ιδιαίτερο τρόπο.»

Ιχθύς: «Ιχθύ, η ευαισθησία σου μπορεί να σε κάνει να εκφράσεις την ένταση σου με χαμηλές και συναισθηματικές κραυγές. Η ένταση και τα συναισθήματα μπορούν να βγουν έξω με ήχο.»
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990