Σεπτέμβριος 2024: Παγκόσμιες Καταιγίδες και Πολιτική Αστάθεια

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ο Σεπτέμβριος του 2024 δεν είναι ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις και αναταραχές, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Οι αστρολογικές όψεις του μήνα δείχνουν ότι θα προκαλέσουν σοβαρές δυσκολίες σε διάφορους τομείς, όπως το περιβάλλον, η τεχνολογία, η θρησκεία και η πολιτική, ενώ ορισμένες χώρες θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτών των επιρροών.Οι καιρικές συνθήκες θα είναι έντονες έως και καταστροφικές σε πολλά σημεία και κυρίως σε χώρες που περιβάλλονται από θάλασσα.

Πάμε όμως να δούμε τις αρνητικές όψεις του μήνα και τις επιπτώσεις που θα δημιουργηθούν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Οι Επιρροές του Σεπτεμβρίου 2024 σε Παγκόσμιο Επίπεδο
3 Σεπτεμβρίου 2024 - Άρης 29° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° Ιχθύων:
Αυτή η όψη θα φέρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το περιβάλλον καθώς οι δραστηριότητες της ανθρώπινης δραστηριότητας μπορούν να γίνουν πιο εμφανείς και καταστροφικές. Παράλληλα, θα ενταθεί ο θρησκευτικός φανατισμός, με πιθανές εξεγέρσεις και συγκρούσεις σε περιοχές με έντονη θρησκευτική και πολιτική κλιμάκωση. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αποφάσεις τους, καθώς η όψη αυτή ενισχύει την πιθανότητα απάτης, αυταπάτης και διαψεύσεων, οδηγώντας πολλές φορές σε αναβολές και απογοητεύσεις.
Μεγάλες εντάσεις ανέμων και έντονων βροχοπτώσεων μπορούν να φανούν καταστρεπτικές.

7 Σεπτεμβρίου 2024 - Ερμής 27°15' Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 27°15' Ταύρου:
Οι απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά και οι ξαφνικές ανατροπές σε θέματα τεχνολογίας και μεταφορών θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Ενδέχεται να σημειωθούν ζημιές σε τεχνολογικό εξοπλισμό ή μεταφορικά μέσα, ενώ οι επιπλοκές σε σπουδές και ταξίδια που είναι συχνές, με πιθανές ακυρώσεις και καθυστερήσεις. Οι δυσάρεστες αναλύσεις μπορούν να φέρουν και να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις.
Σοβαρά προβλήματα και ξαφνικά γεγονότα σε σημεία με πολύ κόσμο ,γιορτές, τελετές, αθλητικούς αγώνες, πρεσβείες, χώρους διασκέδασης και συνάθροισης.
Τέλος αιφνίδιαιες καταστάσεις που αφορούν την κτηνοτροφία.
Προσοχή στις ομαδικές μετακινήσεις και τις εκδρομές.

8 Σεπτεμβρίου 2024 - Αντίθεση Ήλιου στην Παρθένο με Κρόνο στους Ιχθύες:
Η αντίθεση αυτή θα δημιουργήσει ένα κλίμα περιορισμού και απογοήτευσης, καθώς οι άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες παλαιότερων λαθών. Οι περιορισμοί και οι αναγκαστικοί συμβιβασμοί θα είναι αναπόφευκτοι, οδηγώντας σε μια περίοδο που η στέρηση απολαύσεων και η γκαντεμιά θα επικρατήσουν. Οι κυβερνήσεις και οι θεσμοί ενδέχεται να επιβάλουν νέους κανόνες και περιορισμούς, που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και ένταση.
Νέες συστάσεις από τον ΠΟΥ και από τους κρατικούς μηχανισμούς  που θα μας αναφέρουν νέους συναγερμούς και έκτακτη ανάγκη.

18 Σεπτεμβρίου 2024 - Μερική Έκλειψη Σελήνης σε σύνοδο με Ποσειδώνα:
Αυτή η έκλειψη θα φέρει έντονες συγκρούσεις συμφερόντων και αδιέξοδα, κυρίως σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Οι εντάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά ατυχήματα και απώλειες, ενώ οι περιορισμοί στην έκφραση και την επικοινωνία που είναι έντονοι. Η ενέργεια και η κατάθλιψη θα επηρεάσουν την ψυχική υγεία, ενώ η γενικότερη απώλεια αδυναμίας θα επικρατήσει. Οι κακοκαιρία και τα προβλήματα στις θάλασσες θα είναι ακραία με πολλές απώλειες.
Μεγάλες καθυστερήσεις στα λιμάνια, την ακτοπλοια αλλά και κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να κινδυνεύει από αναπνευστικά προβλήματα.
Δεν αποκλείεται να ακούσουμε μεγάλα ναυάγια και μόλυνση της θάλασσας από πετρελαιο κηλίδα και ως συνέπεια νεκρά ψάρια.

21 Σεπτεμβρίου 2024 - Αντίθεση Ήλιου στην Παρθένο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες:
Η αντίθεση αυτή θα φέρει αναβολές, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής. Οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας και σύγχυσης, ενώ οι κυβερνήσεις ενδέχεται να προχωρήσουν σε απατηλές δηλώσεις και υποσχέσεις, προκαλώντας απογοήτευση και δυσπιστία.
Ενώ ενδέχεται να ακούσουμε τον θάνατο ενός διάσημου προσώπου της τέχνης,της πολιτικής ή και της εκκλησίας που θα φέρει θλίψη και πόνο αλλά όχι από φυσικά αίτια. 

23 Σεπτεμβρίου 2024 - Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω:
Αυτή η όψη θα φέρει στο προσκήνιο θέματα βίας και εγκλημάτων, με έμφαση στις γυναικοκτονίες, παιδοκτονίες και βιασμούς. Οι εντάσεις και τα πάθη θα κορυφωθούν, οδηγώντας σε μοιραίους έρωτες και οριστικούς χωρισμούς. Οι πόλεμοι και οι συγκρούσεις ενδέχεται να αυξηθούν, με πολλαπλές ανθρώπινες απώλειες και σοβαρές συνέπειες για τις εμπλεκόμενες χώρες.
Διάλυση κομμάτων, κινημάτων, συμμαχιών και πτώσεις κυβερνήσεων με βίαιο τρόπο.
Σίγουρα θα ακούσουμε πραξικοπηματικές κινήσεις.

25 Σεπτεμβρίου 2024 - Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα στους Ιχθύες:
Οι κυβερνοεπιθέσεις και τα προβλήματα στις μεταφορές θα είναι συχνά, με σημαντικές στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Οι παρανοήσεις και οι ψευδαισθήσεις θα κυριαρχήσουν, δημιουργώντας δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεργασία. Τα νοσήματα στα παιδιά μπορούν να αυξηθούν, ενώ τα σχολεία και τα μέσα μεταφοράς θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα.Ενώ οι παιδιατρικές κλινικές θα είναι γεμάτες με έντονο στόχο την άμεση παρέμβαση νέων εμβολιασμών.
Το διαδίκτυο και η επικοινωνία θα έχουν μεγάλες καθυστερήσεις και επιπλοκές.

Χώρες που θα Επηρεαστούν Περισσότερο:
  • ΗΠΑ: Οι τάσεις των αστρολογικών όψεων θα οδηγήσουν σε έντονες κοινωνικές πολιτικές και αναταραχές, ενώ η αστάθεια θα ενισχυθεί.
  • Ευρωπαϊκή Ένωση: Η αστάθεια στις τεχνολογικές υποδομές και οι μεταφορές θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα, επηρεάζοντας την καθημερινότητα των πολιτών.
  • Μέση Ανατολή: Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις θα κλιμακωθούν, με αυξημένη πιθανότητα για νέες εχθροπραξίες.
  • Ελλάδα: Επηρεάζεται από τις όψεις της 18ης και 23ης Σεπτεμβρίου, με πιθανές πολιτικές και κοινωνικές προκλήσεις, καθώς και αυξημένο κίνδυνο φυσικών καταστροφών.
Ο Σεπτέμβριος του 2024  είναι ένας μήνας με σοβαρές προκλήσεις, απαιτώντας από τις χώρες και τους πολίτες να δείξουν ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990