Ηλιακές και Σεληνιακές Εκλείψεις

Solar and Lunar Eclipses

Η Σημασία των Εκλείψεων:

Οι εκλείψεις, είτε ηλιακές είτε σεληνιακές, είναι ισχυρές αστρολογικές συγκυρίες που συμβαίνουν όταν ο Ήλιος, η Σελήνη και η Γη ευθυγραμμίζονται. Αυτά τα φαινόμενα συχνά αποτελούν σημείο καμπής σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ηλιακές Εκλείψεις: 
Συνήθως σηματοδοτούν νέες αρχές και σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις ή ανατροπές που μας αναγκάζουν να αναθεωρήσουμε τις στρατηγικές και τους στόχους μας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ηλιακή έκλειψη μπορεί να προσφέρει πραγματικές εκκινήσεις ή για την ανάπτυξη μεγάλων ανάπτυξης που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σχέσεις ή την προσωπική.

Σεληνιακές Εκλείψεις: 
Αυτές οι εκλείψεις σχετίζονται συχνά με την ολοκλήρωση ή την αποδέσμευση. Ενδέχεται να φέρουν στα προσκήνια συναισθηματικά θέματα και να μας βοηθήσουν να κλείσουμε ή να κλείσουμε κεφάλαια της ζωής μας. Επίσης, οι σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να φέρουν αλλαγές που σχετίζονται με την οικογένεια ή το σπίτι.

Επιπτώσεις και Προβλέψεις:
Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, είναι σημαντικό να παρακολουθείς τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις και να είσαι ανοιχτός σε νέες προοπτικές. Η περίοδος γύρω από μια έκλειψη μπορεί να προσφέρει σαφήνεια και νέες κατευθύνσεις.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones 
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr (Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990