Ρίχνω τα Ταρώ για Σένα Σήμερα 07-08

Μαρία Μιχαήλου
Τα Ταρώ για Σένα Σήμερα 07/08 από τη Μαρία Μιχαήλου

Παρελθόν: Η Δικαιοσύνη
Ερμηνεία: Αυτή η κάρτα συμβολίζει τη δικαιοσύνη, την ισορροπία και τις αποφάσεις. Στο παρελθόν, μπορεί να είχες να αντιμετωπίσεις καταστάσεις όπου χρειαζόταν να πάρεις δίκαιες αποφάσεις ή να αποκαταστήσεις την ισορροπία στη ζωή σου. Ίσως να έλυσες κάποια διαμάχη ή να έφερες σε αρμονία κάποιες σημαντικές πτυχές της ζωής σου.

Παρόν: Ο Πύργος
Ερμηνεία: Η κάρτα του Πύργου αντιπροσωπεύει ξαφνικές αλλαγές, καταρρεύσεις και ανατροπές. Σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια απρόβλεπτη κατάσταση ή μια σημαντική αλλαγή που θα σε ταρακουνήσει. Αυτή η κάρτα δεν είναι απαραίτητα αρνητική, καθώς μπορεί να φέρει την αναγκαία ανανέωση και την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα μετά την κατάρρευση των παλιών δομών.

Μέλλον: Ο Ήλιος
Ερμηνεία: Αυτή η κάρτα συμβολίζει τη χαρά, την επιτυχία και την ανανέωση. Μετά την αναταραχή που φέρνει ο Πύργος, ο Ήλιος υπόσχεται φως, θετική ενέργεια και ευτυχία. Στο κοντινό μέλλον, μπορεί να δεις τα αποτελέσματα των σημερινών αλλαγών να φέρνουν νέες ευκαιρίες, ευημερία και αισιοδοξία.
Συμπεράσματα:
Παρελθόν: Η ανάγκη για δικαιοσύνη και ισορροπία καθόρισε τις προηγούμενες αποφάσεις σου.
Παρόν: Οι σημερινές καταστάσεις μπορεί να είναι ανατρεπτικές, αλλά είναι απαραίτητες για την ανανέωση και την πρόοδο.
Μέλλον: Μετά την καταιγίδα, θα έρθει η ηλιοφάνεια, φέρνοντας επιτυχία και ευτυχία.
Αυτή η ανάγνωση δείχνει μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, αλλά και την προοπτική για θετική εξέλιξη και νέα ξεκινήματα. Μείνε ανοιχτός στις αλλαγές και προετοιμάσου για τις ευκαιρίες που θα έρθουν μετά.

Με εκτίμηση
Μαρία Μιχαήλου
Μαρία Μιχαήλου


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990