ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 28.08 Μαρία Μιχαήλου

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 28.08


1. Γενική Ενέργεια της Ημέρας:
Κάρτα: Πέντε Κούπα
Ερμηνεία: Η κάρτα Πέντε Κούπα σχετίζεται με την απογοήτευση και την αίσθηση της απώλειας. Σήμερα μπορεί να νιώθεις μια θλίψη ή απογοήτευση σχετικά με κάποια κατάσταση στη ζωή σου. Ίσως να αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενες ή να βυθίσεις σε αναμνήσεις που σου προκαλούν συναισθηματικές λύπη. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις αυτά τα συναισθήματα, αλλά επίσης να θυμάσαι ότι υπάρχουν και άλλες πτυχές της ζωής που μπορούν να εκτιμηθούν.

2. Προκλήσεις ή Τι να Προσέξεις:
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος
Ερμηνεία: Ο Κρεμασμένος αντιπροσωπεύει μια κατάσταση αναμονής και εσωτερικής αναθεώρησης. Η πρόκληση της ημέρας μπορεί να είναι η ανάγκη να περιμένεις ή να κάνεις μια θυσία για να επιτύχεις κάτι. Ίσως να νιώθεις εγκλωβισμένος ή να μην έχεις την αίσθηση της προόδου. Η κάρτα σε καλεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να δεις τα πράγματα από μια νέα προοπτική. Ενδέχεται να μην κάνεις μια αλλαγή ή να προσαρμοστείς στις συνθήκες γύρω σου.

3. Συμβουλή ή Κατεύθυνση:
Κάρτα: Δύο Κούπα
Ερμηνεία: Η κάρτα Δύο Κούπα συμβολίζει την ένωση, τη συνεργασία και τις αρμονικές σχέσεις. Η συμβουλή για σήμερα είναι να εστιάσεις στις σχέσεις σου και να προσπαθήσεις να επιτύχεις συμφωνία και να καταλάβεις με τους γύρω σου. Η κάρτα προτείνει την ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση και συνεργασία, είτε πρόκειται για προσωπικές σχέσεις είτε για επαγγελματικές συνεργασίες. Επικεντρώσου στη δημιουργία ισχυρών, θετικών δεσμών με τους άλλους και ζήτησε τρόπους για να ενισχύσεις την αρμονία στη ζωή σου.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990