ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 27.08 Μαρία Μιχαήλου

 
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 27.08

1. Γενική Ενέργεια της Ημέρας:
  • Κάρτα: Ο Κρεμασμένος
Ερμηνεία: Ο Κρεμασμένος αναφέρεται σε μια κατάσταση αναμονής, θυσίας και εσωτερικής αναθεώρησης. Σήμερα μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια σταθερή κατάσταση ή ότι δεν προχωράς προς τα εμπρός όπως θα ήθελες. Είναι μια ημέρα που ενθαρρύνει την αναστολή, την αυτοανάλυση και την αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σου. Μπορεί να μην κάνεις μια εσωτερική αλλαγή ή να αναβάλεις κάποιες αποφάσεις μέχρι να δεις τα πράγματα από μια νέα προοπτική.

2. Προκλήσεις ή Τι να Προσέξεις:
  • Κάρτα: Πέντε Κούπα
Ερμηνεία: Η κάρτα Πέντε Κούπα συνδέεται με την απογοήτευση, την απώλεια και τη θλίψη. Η πρόκληση της ημέρας μπορεί να είναι η ανάγκη να διαχειριστείς συναισθηματικές απογοητεύσεις ή απουσίες. Μπορεί να αισθάνεσαι στεναχώρια για κάτι που έχει χαθεί ή δεν πήγε όπως τις περίμενες. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι, αν και μπορεί να νιώθεις θλίψη, υπάρχουν ακόμα πράγματα για τα οποία πρέπει να είσαι ευγνώμων/η και να στρέψεις την προσοχή σου σε αυτά.

3. Συμβουλή ή Κατεύθυνση:
  • Κάρτα: Ο Αστέρι
Ερμηνεία: Η κάρτα του Αστεριού είναι σημάδι ελπίδας, έμπνευσης και ανανέωσης. Η συμβουλή για σήμερα είναι να διατηρήσει την ελπίδα και να αναζητήσει το φως ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Ο Αστέρι σε ενθαρρύνει να πιστέψεις στις δυνατότητές σου και να έχεις πίστη στο μέλλον. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα όνειρά σου και να επαναφορτώσεις τις πηγές της έμπνευσης σου. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία και πίστεψε ότι τα καλύτερα έρχονται.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990