ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 26.08 Μαρία Μιχαήλου

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 26.08


1. Γενική Ενέργεια της Ημέρας:
Κάρτα: Τρία Κούπα
Ερμηνεία: Η κάρτα Τρία Κούπα αντιπροσωπεύει τη χαρά, τη γιορτή και τη συντροφικότητα. Σήμερα είναι μια ημέρα που ευνοεί την κοινωνική αλληλεπίδραση, τις γιορτές και την κοινή ευχαρίστηση. Μπορείς να περιμένεις ευχάριστες συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς, ή μια αίσθηση με την ενότητα και την ευτυχία τους γύρω σου. Είναι μια καλή στιγμή για να γιορτάσεις τα επιτεύγματα σου και να απολαύσεις τις σχέσεις που έχεις αναπτύξει.

2. Προκλήσεις ή Τι να Προσέξεις:
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος
Ερμηνεία: Ο Κρεμασμένος σχετίζεται με την αίσθηση της στασιμότητας, της αναμονής ή της ανάγκης για θυσίες. Η πρόκληση της ημέρας μπορεί να είναι η αίσθηση ότι δεν προχωράς μπροστά ή ότι είσαι σε μια κατάσταση αναμονής. Μπορεί να αλλάξεις την οπτική σου ή να κάνεις κάποιες θυσίες για να προχωρήσεις. Είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς νέες προσεγγίσεις ή λύσεις που δεν είχες σκεφτεί πριν.

3. Συμβουλή ή Κατεύθυνση:
Κάρτα: Ο Ήλιος
Ερμηνεία: Η κάρτα του Ήλιου αντιπροσωπεύει την ευτυχία, την επιτυχία και τη θετικότητα. Η συμβουλή για σήμερα είναι να εστιάσεις στις θετικές πλευρές της ζωής σου και να αποδεχτείς τις ευλογίες που έχεις. Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να επικεντρωθείς σε ό,τι σου φέρνει χαρά και ικανοποίηση. Είναι μια ημέρα που σου επιτρέπει να λάμψεις, να αισθανθείς δυνατός και να απολαύσεις τις επιτυχίες σου.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990