ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 25.08 Μαρία Μιχαήλου

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 25.08


1. Γενική Ενέργεια της Ημέρας:
  • Κάρτα: Δέκα Σπαθιά
Ερμηνεία: Η κάρτα Δέκα Σπαθιά συχνά συμβολίζει την ολοκλήρωση, την απογοήτευση ή τη δύσκολη κατάσταση που φτάνει σε μια δραματική κορύφωση. Σήμερα μπορεί να αισθανθείς ότι κάποια δύσκολη κατάσταση ή πρόβλημα φτάνει στο τέλος του. Ενδέχεται να βγει από μια περίοδο δοκιμασιών ή να αντιμετωπίσει την αναγνώριση μιας σκληρής αλήθειας. Αυτή η κάρτα προτείνει ότι, παρόλο που η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη, είναι επίσης μια ευκαιρία για απελευθέρωση και αναγέννηση.

2. Προκλήσεις ή Τι να Προσέξεις:
  • Κάρτα: Η Δύναμη
Ερμηνεία: Η κάρτα της Δύναμης σχετίζεται με την εσωτερική δύναμη, την αυτοπειθαρχία και τη γενναιότητα. Η πρόκληση της ημέρας μπορεί να είναι η ανάγκη να αναδείξεις την εσωτερική σου δύναμη και να αντέχεις για να ξεπεράσεις προκλήσεις. Μπορείς να είσαι υπομονετικός και να ελέγξεις τα συναισθήματά σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Εμπιστεύσου τη δύναμη και την ανθεκτικότητά σου για να διαχειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν.

3. Συμβουλή ή Κατεύθυνση:
  • Κάρτα: Ο Κόσμος
Ερμηνεία: Η κάρτα του Κόσμου συμβολίζει την ολοκλήρωση, την επιτυχία και την ολοκλήρωση ενός κύκ. Η συμβουλή για σήμερα είναι να αναγνωρίσεις και να γιορτάσεις τα επιτεύγματα σου και τις ολοκληρωμένες προσπάθειές σου. Είναι μια ημέρα για να εκτιμήσεις την ολοκλήρωση ενός έργου ή μιας προσπάθειας και να δεις την εικόνα του συνολικού ταξιδιού σου. Η κάρτα ενθαρρύνει να νιώσεις περήφανος για αυτά που έχεις επιτύχει και να ανοίξεις το δρόμο για νέες νέες που έρχονται.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990