ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 23.08 Μαρία Μιχαήλου

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 23.08


1. Γενική Ενέργεια της Ημέρας:
  • Κάρτα: Ο Άσσος των Ραβδιών
Ερμηνεία: Ο Άσσος των Ραβδιών συμβολίζει νέες αρχές, ενέργεια και έμπνευση. Σήμερα είναι μια μέρα με δυναμική ενέργεια που ευνοεί τη δημιουργική έκφραση και την πρωτοβουλία. Είσαι πιθανό να νιώσεις έμπνευση για νέα έργα ή ιδέες. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να κάνεις την πρώτη κίνηση προς την υλοποίηση των στόχων σου. Η ενέργεια είναι ενθουσιώδης και υποστηρίζει την καινοτομία.

2. Προκλήσεις ή Τι να Προσέξεις:
  • Κάρτα: Δύο Ραβδιά
Ερμηνεία: Η κάρτα Δύο Ραβδιά συνδέεται με επιλογές, σχεδιασμό και προοπτικές για το μέλλον. Η πρόκληση της ημέρας μπορεί να είναι η ανάγκη να πάρεις αποφάσεις ή να διαχειριστείς συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων επιλογών. Μπορεί να νιώθεις διχασμένος ή να χρειάζεται να βρεις την ισορροπία μεταξύ διαφορετικών κατευθύνσεων. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις βασικές προτεραιότητές σου και να σχεδιάσεις την πορεία σου με τη στρατηγική.

3. Συμβουλή ή Κατεύθυνση:
  • Κάρτα: Η Σελήνη
Ερμηνεία: Η κάρτα της Σελήνης σχετίζεται με το υποσυνείδητο, τα όνειρα και τις κρυφές αλήθειες. Η συμβουλή για σήμερα είναι να εστιάσεις στην ενδοσκόπηση και να εξετάσεις τα συναισθηματικά σου τόπο. Μπορεί να μην ακούσεις τη διαίσθησή σου και να αναλύσεις τις κρυφές πτυχές των καταστάσεων που αντιμετωπίζεις. Να είσαι προσεκτικός με τα ψεύτικα μονοπάτια ή την αυταπάτη. Η κάρτα σε προτρέπει να ψάξεις για βάθος και ειλικρίνεια στις δικές σου σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτή η εικονική ανάγνωση ελπίζω να σου προσφέρει καθοδήγηση και έμπνευση για την ημέρα σου!
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990