ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 30.08

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 30.08


1. Γενική Ενέργεια της Ημέρας:
Κάρτα: Έξι Σπαθιά
Ερμηνεία: Η κάρτα Έξι Σπαθιά αντιπροσωπεύει τη μετάβαση, την απομάκρυνση από δύσκολες καταστάσεις και τη νέα αρχή. Σήμερα μπορεί να αισθανθείς ότι είσαι σε μια φάση μετακίνησης ή αναχώρησης από κάτι που σε κρατούσε πίσω. Είναι μια ημέρα κατάλληλη για να αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα και να προχωρήσεις προς μια πιο θετική κατεύθυνση. Αυτή η κάρτα ενθαρρύνει την αναζήτηση της ηρεμίας και την πρόοδο, δείχνοντας ότι η ανακούφιση και η αλλαγή είναι στο δρόμο σου.

2. Προκλήσεις ή Τι να Προσέξεις:
Κάρτα: Δύο Σπαθιών
Ερμηνεία: Δεν είναι γνωστή κάρτα του Αύγουστου στον κανονικό Ταρώ, πιθανώς να εννοηθεί το σύμβολο της πρόκλησης. Αν πρόκειται για σύμβολο των "Δύο Σπαθιών" (ως εικονικό ανάλογο), αυτή η κάρτα σχετίζεται με τη σύγκρουση και τις αποφάσεις. Η πρόκληση της ημέρας μπορεί να είναι η ανάγκη να πάρεις μια δύσκολη απόφαση ή να επιλύσεις μια εσωτερική ή εξωτερική σύγκρουση. Ίσως να αντιμετωπίσεις την πρόκληση του να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των πλευρών ή των συμφερόντων.

3. Συμβουλή ή Κατεύθυνση:
Κάρτα: Ο Ήλιος
Ερμηνεία: Η κάρτα του Ήλιου συμβολίζει την επιτυχία, την ευτυχία και την καθαρότητα. Η συμβουλή για σήμερα είναι να παραμείνει θετικός και να επικεντρωθεί στις φωτεινές πλευρές της ζωής σου. Ο Ήλιος προτείνει ότι η ημέρα σου μπορεί να είναι γεμάτη θετική ενέργεια και ανοιχτή, αν διατηρήσεις μια ανοιχτή και αισιόδοξη στάση. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται, και μη διαστάσεις να αναδείξεις τη χαρά και την επιτυχία που μπορεί να επιτύχεις.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr  (Planet Phones Athens) 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990