ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 19.08 από τη Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 19.08 από τη Μαρία Μιχαήλου
Ακολουθούν τρεις κάρτες ταρώ για τις 19 Αυγούστου 2024:


Κάρτα 1: Το παρελθόν
Τα 8 σπαθιά
Αυτή η κάρτα συχνά αντιπροσωπεύει το αίσθημα παγίδευσης, περιορισμού ή περιορισμού κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί να υποδηλώνει ότι αισθάνεστε κολλημένοι ή συγκλονισμένοι από την τρέχουσα κατάστασή σας. Ωστόσο, είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε και να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές.

Κάρτα 2: Το παρόν
Ο Ιππότης των Ραβδιών
Ο Ιππότης των Ραβδιών είναι μια δυναμική και περιπετειώδης κάρτα, που δείχνει ξαφνική δράση, πάθος και επιθυμία για ελευθερία. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι αισθάνεστε ανήσυχοι και πρόθυμοι να κάνετε τολμηρά βήματα προς τους στόχους σας. Να είστε προετοιμασμένοι για μια ξαφνική ευκαιρία ή μια τολμηρή απόφαση που θα μπορούσε να διαμορφώσει το μέλλον σας.

Κάρτα 3: Το μέλλον
Το αστέρι
Αχ, το αστέρι! Μια όμορφη και καθησυχαστική κάρτα, που δείχνει ελπίδα, ανανέωση και θετική ενέργεια. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι εισέρχεστε σε μια περίοδο με μεγάλες υποσχέσεις και δυνατότητες, όπου η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Περιμένετε καλά νέα, μια νέα αρχή ή μια αίσθηση σαφήνειας και καθοδήγησης στην πορεία σας προς τα εμπρός.

Θυμηθείτε ότι οι κάρτες ταρώ είναι απλώς ένα εργαλείο καθοδήγησης και η σημασία κάθε κάρτας είναι πολύ προσωπική και εξαρτάται από τη μοναδική σας κατάσταση. Πάρτε αυτές τις κάρτες ως έμπνευση και χρησιμοποιήστε τις ως αφετηρία για προβληματισμό και αυτοανακάλυψη.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990