ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 14.08 Μαρία Μιχαήλου

ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 14.08 Μαρία Μιχαήλου
Σήμερα, για σένα, έκανα μία ανάγνωση τριών καρτών Ταρώ για να λάβουμε καθοδήγηση για την ημέρα.

Οι κάρτες που τραβήχτηκαν είναι:

  1. Η Κάρτα του ΠαρελθόντοςΟ Μάγος (The Magician) - Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη δύναμη της θέλησης και τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις ιδέες σου σε πράξη. Μπορεί να σημαίνει ότι έχεις πρόσφατα εκμεταλλευτεί τις ικανότητές σου ή έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία και τους πόρους που έχεις στη διάθεσή σου.

  2. Η Κάρτα του ΠαρόντοςΗ Δικαιοσύνη (Justice) - Στο παρόν, αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι μπορεί να βρίσκεσαι σε μια φάση όπου οι αποφάσεις σου κρίνονται ή όπου αντιμετωπίζεις καταστάσεις που απαιτούν ισορροπία και δίκαιη κρίση. Είναι σημαντικό να πράξεις με ακεραιότητα και να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου.

  3. Η Κάρτα του ΜέλλοντοςΟ Τροχός της Τύχης (The Wheel of Fortune) - Αυτή η κάρτα υποδηλώνει αλλαγή και τις κυκλικές κινήσεις της τύχης. Μπορεί να σημαίνει ότι σύντομα θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές ή ευκαιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι θετικές ή αρνητικές, ανάλογα με το πώς θα τις διαχειριστείς.

Συνολική Ερμηνεία:

Η ανάγνωση αυτή σου λέει ότι έχεις περάσει από μια φάση δημιουργικότητας και δύναμης, βρίσκεσαι τώρα σε μια φάση όπου οι πράξεις και οι αποφάσεις σου είναι κρίσιμες, και στο μέλλον, θα αντιμετωπίσεις αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά την πορεία σου. Προετοιμάσου για ό,τι έρχεται με σταθερότητα και ανοιχτό μυαλό.

Ελπίζω αυτή η ανάγνωση να σου προσφέρει καθοδήγηση και έμπνευση για την ημέρα σου!
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990