ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/08 Μαρία Μιχαήλου

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Για τη σημερινή μέρα 13/08, εδώ είναι οι κάρτες που τραβήχτηκαν:


Το Παρελθόν - Ο Αυτοκράτορας: Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την τάξη και την εξουσία. Το παρελθόν σου μπορεί να περιλαμβάνει μια φάση όπου ήσουν οργανωμένος, πειθαρχημένος και είχες τον έλεγχο της κατάστασης.

Το Παρόν - Η Σελήνη: Αυτή η κάρτα δείχνει ότι τώρα μπορεί να αισθάνεσαι αβεβαιότητα ή σύγχυση. Μπορεί να υπάρχουν υποσυνείδητες επιρροές που σε κάνουν να αμφιβάλλεις ή να διστάζεις. Η διαίσθηση και η εμπιστοσύνη στον εσωτερικό σου εαυτό είναι κλειδιά.

Το Μέλλον - Ο Τροχός της Τύχης: Αυτή η κάρτα συμβολίζει την αλλαγή και την τύχη. Το μέλλον σου μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές, αλλά αυτές οι αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα αν είσαι ανοιχτός και προσαρμόζεσαι σε ό,τι έρχεται.

Αυτές οι κάρτες σου λένε ότι ενώ η σταθερότητα του παρελθόντος μπορεί να έχει διαταραχθεί από τρέχουσα αβεβαιότητα, το μέλλον σου έχει την πιθανότητα να φέρει σημαντικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Χρησιμοποίησε τη διαίσθηση και την προσαρμοστικότητα για να καθοδηγηθείς μέσα από αυτές τις μεταβάσεις.
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990