Ευχή Από Καρδιάς: Προσευχή για την Παναγία στις 15 Αυγούστου

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ για την προσωπική σας πρόβλεψη στο 📞14990

Παναγία Θεοτόκε,

Σήμερα, στις ημέρες της πανηγύρεως της Κοίμησής Σου, ερχόμαστε ενώπιόν Σου με ταπεινότητα και ευλάβεια. Η καρδιά μας γεμίζει με ευγνωμοσύνη και αγάπη για την υπέρτατη Χάρη που προσφέρεις σε όλους εμάς. Σε εσένα που είσαι η Πηγή της ελπίδας και της παρηγοριάς, ζητούμε τη βοήθεια και την προστασία Σου.

Αγία Μητέρα του Θεού, σκέπασε μας με το Αχειροποίητο Σου Χέρι, και οδηγήσέ μας σε μονοπάτια ειρήνης και αγάπης. Σύνθες μας δύναμη και σοφία, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής με υπομονή και πίστη.

Ευλόγησε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, και όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά Σου. Χάρισε ειρήνη στον κόσμο και λύτρωση στις ψυχές που βρίσκονται σε δυσκολία και αγωνία.

Προστάτευσέ μας από κάθε κακό και ας φωτίσει η Χάρη Σου τα σκοτεινά μονοπάτια της ζωής μας. Στείλε τη θεία Σου βοήθεια σε όλους όσους μάχονται με τις δοκιμασίες και τους πόνους της ζωής.

Σήμερα, καθώς γιορτάζουμε την Κοίμησή Σου, ανανεώνουμε την πίστη μας και την αφοσίωσή μας σε Σένα, ζητώντας τη συνεχή παρουσία Σου στην ζωή μας.

Σε ευχαριστούμε, Παναγία Μητέρα του Θεού, και ας είναι πάντα η μεσιτεία Σου το φως και η παρηγοριά μας.

Αμήν.

Εύχομαι αυτή η προσευχή να φέρει ειρήνη και ευλογία στη ζωή σου. Χρόνια πολλά για τον Δεκαπενταύγουστο!
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ
για την προσωπική σας πρόβλεψη στο 📞14990
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ για την προσωπική σας πρόβλεψη στο 📞14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990