Πώς Αντιδράς Όταν Σε Αφήνουν Στο Διαβάστηκε

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Πώς Αντιδράς Όταν Σε Αφήνουν Στο Διαβάστηκε

Κριέ, ηρέμησε λίγο! Εντάξει, ξέρω ότι τα νεύρα σου είναι σε τεντωμένο σχοινί όταν σου αφήνουν μήνυμα στο διαβάστηκε. Το πάθος σου για άμεσες δράσεις μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι ο κόσμος καταρρέει. Χαλάρωσε και σκέψου ότι το κινητό σου δεν είναι η μόνη πηγή δραστηριότητας στον κόσμο!

Ταύρε, κάνε μια παύση! Η υπομονή σου είναι σπάνια, αλλά όταν σου αφήνουν μήνυμα χωρίς απάντηση, η ηρεμία σου μπορεί να ξεκινήσει να ταλαντεύεται. Θυμήσου, η υπομονή σου είναι η μεγαλύτερη αρετή σου – χρησιμοποίησε την για να μην γίνεις ο πιο αναστατωμένος Ταύρος.

Δίδυμε, μείνε ήρεμος και μην κάνεις 10 ερωτήσεις! Η περιέργεια σου είναι αστείρευτη και όταν δεν παίρνεις απαντήσεις, μπορεί να σε πάρει η μπάλα. Αντί να γεμίζεις τον άλλον με ερωτήσεις, να ασχοληθείς με κάτι άλλο για να ξεχαστείς – θα σε βοηθήσει να μην στείλεις 50 μηνύματα σε μια ώρα!

Καρκίνε, μην αφήνεις τα συναισθήματα να σε καταβάλλουν! Όταν δεν παίρνεις απάντηση, η ψυχολογία σου μπορεί να πάρει την κατιούσα. Το συναισθηματικό σου βάρος αρχίζει να συσσωρεύεται, αλλά μια καλή αγκαλιά ή ένα αγαπημένο βιβλίο μπορεί να σε επαναφέρει!

Λέοντα, μην γίνεσαι δραματικός! Όταν σε αφήσουν στο διαβάστηκε, μπορείς να ξεκινήσεις να φωτίζεις την κατάσταση με τον δραματικό σου χαρακτήρα. Θυμήσου, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα μόνο, και η λάμψη σου μπορεί να επανέλθει μόλις ηρεμήσεις.

Παρθένε, σταματά να αναλύεις τα πάντα! Όταν δεν παίρνεις απάντηση, η αναλυτική σου φύση μπορεί να σε κάνει να κάνεις υπερβολές. Αντί να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια, να κάνεις μια παύση και να δείς τα πράγματα από μια πιο χαλαρή σκοπιά.

Ζυγέ, μην προσπαθείς να ισορροπήσεις τα πάντα!  Αν σου αφήσουν κάτι στο διαβάστηκε, μη σκαλωνεις. Κράτα την ηρεμία σου και συνέχισε τη ζωή σου. Μην επιτρέψεις στην καθυστέρηση να ταράξει την αρμονία σου. Θα πάνε όλα καλά! Θυμήσου, δεν χρειάζεται πάντα να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου με διπλωματία – μια μικρή δόση αυθορμητισμού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Σκορπιέ, μην αφήνεις τις βαθιές σκέψεις να σε ρουφήξουν! Όταν δεν παίρνεις απάντηση, η έντονη συναισθηματική σου φύση μπορεί να ξεσπάσει σε εσωτερικές σκέψεις. Αντί να αφήνεις το μυαλό σου να ταξιδεύει σε βαθιά νερά, να κάνεις κάτι που σου αρέσει και ξέχνα την αναμονή.

Τοξότη, μην το παρακάνεις με τις περιπέτειες! Εάν η κατάστασή σου φαίνεται αβέβαιη, μπορεί να ξεκινήσεις να ψάχνεις άλλες περιπέτειες. Ειδικά όταν δεν παίρνεις απαντήσεις, βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς για να μη σου πάρει η περιέργεια τη σκυτάλη!

Αιγόκερε, μην το παίρνεις προσωπικά! Όταν σου αφήνουν μήνυμα στο διαβάστηκε, η ανάγκη σου για αποτελεσματικότητα και έλεγχο μπορεί να πληγωθεί. Θυμήσου ότι δεν είναι όλα όπως τα σχεδιάζεις – μείνε ψύχραιμος και συνέχισε την πορεία σου.

Υδροχόε, μην βυθίζεσαι στις σκέψεις σου! Η απομάκρυνση από την κατάσταση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αποκομμένος. Αντί να αφήνεις τη σκέψη σου να τρέχεις, ασχολείσαι με καινούργιες καινοτόμες ιδέες και προσπάθησε να κρατήσεις τη διάθεση σου ανεβασμένη.

Ιχθύ, μην αφήνεις την απογοήτευση να σε καταβάλει! Όταν δεν παίρνεις απάντηση, η συναισθηματική σου κατάσταση μπορεί να γίνει ευάλωτη. Εξερεύνησε δημιουργικές διεξόδους και άφησε την καλλιτεχνική σου φύση να σε απομακρύνει από την απογείωση.

Όλοι έχουμε διαφορετικούς τρόπους να αντιδρούμε όταν δεν παίρνουμε την άμεση προσοχή που θέλουμε. Το να είσαι υπομονετικός και να μην αφήνεις την κατάσταση να σε καταβάλει είναι κλειδί για να ξεπεράσεις τις αναμονές με χάρη!
14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990